صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بررسی حواشی مختارنامه درکمیسیون فرهنگی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه درباره حواشی سریال مختارنامه با صداوسیما مکاتبه شده است، گفت: شایعه همکاری برخی عوامل این مجموعه بایک سریال تفرقه‌انگیز عربی و همچنین موضوع تخریب دکور پرهزینه مختارنامه، بخشی از مواردی است که مورد سوال نمایندگان از مسئولان صداوسیما بود.
کد خبر: ۲۸۰۱۹۳
| |
2250 بازدید

سید علی طاهری در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست نمایندگان درباره مشکلات تهیه کاغذ در چند ماه اخیر صبحت شد که این موضوع مشکلات فراوانی را برای ناشران کتاب و مطبوعات ایجاد کرده است.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خانه ملت،با بیان اینکه مکاتباتی با وزارت ارشاد در این باره انجام شده است و منتظر پاسخ وزارت ارشاد هستیم، افزود: موضوع دیگری که مورد بحث نمایندگان مردم قرار گرفت، پرداخت نکردن اجاره بهای زمینی است که در آن دکورهای سریال مختارنامه قرار گرفته است. این اتفاق موجب شده است تا مالک زمین به دنبال تخریب دکورهای این مجموعه تاریخی باشد.

وی با بیان اینکه این دکورها قابلیت استفاده و به کارگیری در فیلم‌ها و سریال‌های تاریخی را دارا هستند، یادآور شد: ابهامات موجود در این باره از صدا و سیما پرسیده شده و انتظار می‌رود که پاسخ قانع کننده‌ای به نمایندگان داده شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: از سوی دیگر شایعاتی مطرح شده است که برخی از بازیگران این سریال تاریخی، در سریالی در خارج از کشور ایفای نقش کرده‌اند که با وحدت ملی و وحدت میان مذاهب اسلامی سنخیت ندارد و موجب تفرقه میان مسلمانان می‌شود که این موضوع نیز مورد پرسش نمایندگان از صداوسیما قرار گرفته است.

وی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی زیرمجموعه‌ای تحت عنوان شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور  دارد که طبق قانون این شورا، دو نفر از مجلس به نمایندگی از کمیسیون فرهنگی و کمیسیون آموزش و تحقیقات عضو  آن هستند که در جلسه امروز نماینده کمیسیون فرهنگی در این شورا تعیین شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ادامه بررسی طرح خط مشی و اداره صدا و سیما و نظارت بر آن، دیگر موضوع جلسه امروز نمایندگان بود که یکی از موارد آن، بحث شورای عالی نظارت بر این سازمان است. بر همین اساس رئیسی که  نماینده قوه قضاییه در شورای عالی نظارت بر صدا و سیما هستند، درباره کاستیهای قانونی و چالش‌هایی که این شورا با آن مواجه است، مباحثی را مطرح کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟