صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شوهانی:

آمریکا به دروغ مدافع حقوق بشر است

کد خبر: ۲۷۹۹۸۲
| |
1804 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نامزدی آمریکا برای عضویت در شورای حقوق بشر گفت: ایران می‌تواند با رایزنی با کشورهای عضو عدم تعهد نسبت به رای ندادن به آمریکا برای عضویت در شورای حقوق بشر اقدامات لازم را انجام دهد.
 
احمد شوهانی با تاکید بر اینکه آمریکا صلاحیت عضویت در شورای حقوق بشر را ندارد، به ایسنا گفت: آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر است که از ابتدای جنگ جهانی دوم تاکنون اقدامات متعددی را در نقض حقوق بشر انجام داده است.

وی افزود: در همین راستا ایران می‌تواند از ظرفیت کشورهای عضو جنبش عدم تعهد برای مخالفت با کسب آرای لازم آمریکا برای عضویت در شورای حقوق بشر استفاده کند. این کار تنها از طریق اطلاع‌رسانی و رایزنی با کشورهای عضو شدنی است.

نماینده مردم ایلام در مجلس با بیان اینکه عضویت آمریکا در شورای حقوق بشر باعث رخ دادن هیچ اتفاق خاصی در جهان نمی‌شود، گفت: هم‌اکنون نیز آمریکا از طریق کشورهای غربی و سایر ابزارهایش در نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل و شورای امنیت، اقداماتی را علیه کشورهای مستقل انجام داده است، پس عضویت آمریکا در حقوق بشر عاملی نیست که ایران بخواهد از آن واهمه داشته باشد.

شوهانی هدف آمریکا از عضویت در حقوق بشر را استفاده از اهرم حقوق بشر برای کشورهای مستقلی همچون ایران دانست و گفت: آمریکا با ارائه کارنامه عملکرد سیاهش در کشورهایی همچون افغانستان و عراق به عنوان یکی از ناقضان حقوق بشر در سطح دنیا مطرح است. همگان این را می‌دانند که آمریکا به دروغ مدافع حقوق بشر است.
وی تاکید کرد که آمریکا با عضویت در شورای حقوق بشر می‌خواهد جنایات رژیم صهیونیستی را مخفی نماید و از این اهرم برای فشار و بسیاری از کشورهای مستقل استفاده کند. موضوعی که با اهتمام کشورهای عضو عدم تعهد می‌توان از رخ دادن آن جلوگیری کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟