صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارز مرجع به واردات خودرو غیرقانونی است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره اختصاص ارز مرجع به واردات کالاهای لوکس و غیرضرور گفت: درست نیست که ارز مرجع با توجه به محدودیت های موجود به واردات خودروهای لوکس ،عروسک و غیره اختصاص یابد.
کد خبر: ۲۷۹۸۶۸
| |
2249 بازدید

محمد علیپور اظهارداشت: اختصاص ارز مرجع به واردات کالاهای غیر ضرور تخلف است و مورد قبول نمایندگان مجلس نیست.

به گزارش خانه ملت،نماینده مردم ماکو،چالدران، پلدشت و شوط درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولویت بندی اختصاص ارز مرجع برای این است که کالاهای غیر ضرور ارز مرجع نگیرند افزود: ارز مرجع هیچ جایگاهی درقانون ندارد ونرخ ارز باید شناورمدیریت شده باشد.

وی در این باره اعتراض برخی واردکنندگان نسبت به ثابت نبودن نرخ ارز دراتاق مبادلات ارزی گفت: دامنه نوسانات زیاد نیست اما با توجه به اینکه واردکنندگان که عمدتا تولید کننده هم هستند برای درازمدت برنامه ریزی می کنند ثبات درنرخ ارز را می پسندند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: هم و غم مسئولین هم باید این باشد که با اتخاذ سیاستهای مناسب ثباتی را دربازار ارز ایجاد کنند.

علیپور نوسانات قیمت ارز دربازار ارز را متاثر از جو روانی دانست و گفت: قیمت ارز دربازار آزاد واقعی نیست و حبابی است و بازار آزاد برای کاهش قیمت مقاومت می کند.

نماینده مردم ماکو،چالدران، پلدشت و شوط درمجلس با بیان اینکه سرمایه های کشور به جای دلالی به سمت طرح های تولیدی و اشتغالزا هدایت شود افزود:ایجاد زمینه های سرمایه گذاری و حمایت های قانونی از سرمایه گذاران یکی از راهکارهای ثبات نرخ ارز در کشور است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس به این که اصل قانون مبتنی بر مدیریت ارز با ماهیت ارز تک نرخی است اشاره کردوگفت: همه مخالف چند نرخی هستندو مخالف این هستند که ارز سهیمه بندی شوداما از طرفی ناچار هستیم  به کالاهای اساسی مردم از قبیل مواد غذایی، خوراک دام و طیور و اقلام دارویی اولویت دهیم چرا که این اقلام نیاز اصلی مردم هستند و تامین آنها بسیار لازم و ضروری است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟