صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستهای پنهان پشت صنعت کیف و کفش

کد خبر: ۲۷۹۷۹۲
| |
2666 بازدید

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره مشکلات تولیدکنندگان صنعت کیف و کفش با تاکید بر این که دستهای پنهانی پشت گرانی مواد اولیه کیف و کفش است گفت: درعرض یک سال قیمت مواد اولیه کیف و کفش بیش از ۳برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خانه ملت، موید حسینی صدر افزود: گرانی مواد اولیه کیف و کفش درحالی است که ۱۰۰ درصد تولید داخل است وگرانی ها هیچ ارتباطی به تحریم ندارد.

نماینده مردم خوی و چایپاره درمجلس شورای اسلامی اظهارداشت: بخشی ازجهش ناگهانی قیمت هم از ضعف نظارت ناشی می شود که با دستکاری درسیستم خریدانجام شده است .

وی به جلسات برگزار شده با تولید کنندگان  و مسئولین اتحادیه کیف و کفش افزود: مشکلات تولیدکنندگان صنعت کیف و کفش را شنیدیم و به مسئولین اقتصادی منتقل کردم که امید وارم طی‌هفته های آینده شاهد حل مشکلات این صنعت از سوی مسئولین باشیم.

حسینی صدر با اشاره به مشکلات این صنعت و با بیان اینکه صنعت کیف و کفش که ۹۰ درصد نیاز داخلی را تامین می کند تصریح کرد: ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر دراین صنف مشغول به فعالیت هستند و از این صنعت ارتزاق می کنند که اگر مشکلاتشان حل نشود با بحران مواجه خواهیم شد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر این که علت افزایش بی محابای قیمت مواد اولیه کیف و کفش باید شناسایی و برخورد شوداظهارداشت: بخش‌های نظارتی و کنترل بازار باید فعال تر باشندوبا عوامل گرانی مبارزه کنند.

نماینده مردم خوی و چایپاره درمجلس گفت:کاملا آشکار است که دستهای پنهانی وجود دارد که می خواهد صنعت کیف و کفش را تحت فشار قرار دهد و به آن آسیب بزند.

گفتنی است هفته گذشته جمعی از تولید کنندگان داخلی کشور به دلیل گرانی مواد اولیه تولید کفش، مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟