صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه شما: سیل در روستای التپه

کد خبر: ۲۷۸۸۶۲
| |
11517 بازدید
|
۴

باران بارید، بی بهانه، بر سقف خانه؛ این بار اما خانه‌های مردم تحمل این همه باران را نداشت. باران بارید و خواست ببرد هر چه زشتی و بدی است در این دنیا؛ اما این بار مثل همیشه‌ها نبود که تنها ببارد و برود و یک خاطره خیس در چشمان پر از درد این روزها باقی بگذارد.
باران این بار اما شبیه هیچ کس بود، مثل خاطرات خیس خورده پاییز نبود. بامداد شنبه مورخه ۲۲ /۰۷/ ۹۱ در میان خواب آلودگی مردمان ده، بارانی بارید که شاید سابقه آن کمتر در ذهن پیران و بزرگان آبادی مانده باشد. توفان و رعد و برق و باران چنانی بود که رودهای خشک را زندگی دوباره بخشد و از میان پیچ و خم‌ها هر آنچه حاصل آسمان است به سمت روستا روانه کرد.

این بار به خیر گذشت در بی خبری آنان که باید بدانند علت کار کجاست و یادشان می‌رود که همیشه مردم مقصر نیستند. بیشتر خرابی‌ها ـ چه در بهشهر و چه در التپه ـ مربوط به مسیر رودخانه و سیلاب‌هایی است که از بالا دست آمده است؛ جایی که جنگل‌هایی چندین هزار ساله را می برند و یک دشت بدون درخت می‌ماند و آب‌های سطحی که بی‌محابا به پایین دست سرازیر می‌شوند.

حرف‌ها بماند و دعوت به گزارش تصویری از این روزهای التپه:
..

فرستنده: قاسم قاسمی

مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.

مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته  را در نظر داشته باشند:

1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.

2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.

3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.

4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.

5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.

6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.

مشخصات فنی

1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.

2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.

3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv,  flv, wav, mp3, wma)

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
این نتیجه قطع بی رویه درختان هستش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
اينجور موقع ها رانش زمين هم هست كه خيلي خطرناكه . عواقب بريدن جنگلها و نابودي طبيعت اين ميشه كه وقتي رحمت خدا هم ميبارد بجاي ذخيره سازي آن بايد بترسيم كه اگر چند ساعت بيشتر ببارد باعث ويراني نشود . متروي تهران با يه بارندگي ... اگر هم باران نيايد بدبختي خشكسالي . چرا مسئولين به فكر نيستند ؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
دلم میخواد شمال تو روستا زندگی کنم
mahdi
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
دقیقاً همین است.
در بالادست ، درختها بریده شده اند و کنار راه افتاده اند.
مسافران غافل از این فاجعه، فقط ظاهر قضیه را می بینند که جلوی چشمشان است.
امان از زیاده خواهی و غفلت مسئولان!؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟