صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شرایط مهدی‌ هاشمی در بازداشتگاه

کد خبر: ۲۷۸۵۵۱
| |
84505 بازدید
هفته نامه «تجارت فردا» نوشت:

فاطمه‌هاشمی، دختر آیت‌الله‌هاشمی رفسنجانی گفت: مهدی در تماس تلفنی که با پدرم داشته، گفته در این مدت سوال‌های جدی از من پرسیده نشده است. او بیشتر توی یک اتاق انفرادی است، برخورد مناسبی با وی صورت گرفته، به گفته خودش، در اتاقش سرویس بهداشتی وجود دارد و یک پتو دارد که می‌خوابد و خواستار کتاب برای مطالعه بود.
 
وی با بیان اینکه مهدی با هیچ نقشه‌ای به ایران نیامده است، افزود: مهدی یک سال و نیم قبل که کارش در دانشگاه آزاد آکسفورد تمام شد و دیگر نیازی به ماندن دائم نداشت و می‌توانست با سفر به ایران و انگلیس کارهایش را انجام دهد، تصمیم به برگشت گرفت و همان طور که گفته شد در داخل ایران مخالفت‌های شدیدی با برگشت مهدی صورت می‌گرفت و مسوولان در تماس با پدرم بر این موضوع تاکید می‌کردند و پدر هم همین پیغام را به مهدی می‌داد.

حتی همین سفری که من و یاسر رفتیم، پیغام بردیم که سفرت را عقب بینداز؛ اما مهدی تصمیمش را برای برگشت گرفته بود و می‌گفت نبود من در ایران، این فرصت را به برخي می‌دهد که علیه خانواده ما هجمه‌هایشان را ادامه دهند و من از آنجا که می‌دانم هیچ خطایی در این باره مرتکب نشده‌ام، باید بیایم و جوابگو باشم. وی درباره برگزاری دادگاه مهدی‌هاشمی نیز گفت: خودش دوست دارد دادگاهش علنی باشد تا مردم بیشتر در جریان قرار بگیرند. 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی