صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

میمون‌های گارسون در رستوران ژاپنی

کد خبر: ۲۷۸۵۳۹
| |
7062 بازدید
یک رستوران ژاپنی اقدام به استخدام دو میمون گارسون کرده است تا در خدمات رسانی به مشتریان فعالیت کنند.

به گزارش ایسنا، مدیر این رستوران با پوشاندن لباس‌های فرم به این دو میمون از آنان برای سفارش گرفتن نوشیدنی و توزیع دستمال میان مشتریان استفاده می‌کند.

یکی از مشتریان این رستوران معتقد است: گارسون‌های میمون بهتر از انسان‌هایی هستند که در لباس گارسون رفتارهای غیر انسانی دارند.

مدیر این رستوران این دو میمون را به عنوان حیوان خانگی در منزلش نگهداری می‌کرده است که با بزرگتر شدن آن‌ها قابلیت کار در رستوران را پیدا کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، این دو میمون به دلیل مقررات حقوق حیوانات در شیفت‌های دو ساعته در رستوران کار می‌کنند. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟