صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هژمونی نظامی غرب در عراق و افغانستان فرو ریخت

کد خبر: ۲۷۸۳۳۲
| |
2001 بازدید

نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با بیان اینکه هژمونی نظامی غرب در عراق و افغانستان فرو ریخت، گفت:در حال حاضر آمریکا در منطقه تنها به مانور قدرت روی آورده چرا که قدرتی برای آنها باقی نمانده است، بیشتر تهدید نظامی می کنند که از آن تعبیر به مانور قدرت می شود.

منصور حقیقت پور در گفت‌و گو با خانه ملت، پیرامون دستیابی آمریکایی ها به اهداف خود در حمله به افغانستان، گفت: آمریکا به هیچ وجه در حمله نظامی به افغانستان و عراق به اهداف خود دست پیدا نکرده است و در کل هژمونی نظامی غرب در عراق و افغانستان فرو ریخت.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلسشورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی ها به دنبال ارزیابی اشتباهی که از منطقه بدست آورده بودند و فکر می کردند با تکیه بر هژمونی نظامی می‌توانند در منطقه گسترش پیدا کنند، دست به این اقدامات زدند، تصریح کرد:  آنها دیدند که این گسترش نه تنها برای آنها منافعی نداشت بلکه ضررهای فراوانی هم از لحاظ اقتصادی و هم از نظر انسانی برای آنها به وجود آورد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها در عراق هم نتوانستند به اهداف خود دست پیدا کنند و نهایتا با دست خالی بازگشتند، تاکید کرد: دوره این نوع لشگر کشی‌ها و هجمه های نظامی گذشته است.

وی ادامه داد: امروز بیداری اسلامی و انسانی در دنیا حاکم شده و آمریکایی‌ها هم به هیچ وجه نمی‌توانند از بازوی نظامی خود ضد این حرکت استفاده کنند به طور مثال دیدیم که هیچ رغبتی برای دفاع از یک کشور استراتژیک مانند ترکیه در برابر سوریه چه از جانب ناتو و یا آمریکا وجود ندارد.

حقیقت پور با بیان اینکه نیروهای غربی به خصوص آمریکایی ها به اندازه کافی در منطقه تنبیه شده اند، افزود: در حال حاضر آمریکا در منطقه تنها به مانور قدرت روی آورده چرا که قدرتی برای آنها باقی نمانده است، بیشتر تهدید نظامی می کنند که از آن تعبیر به مانور قدرت می شود.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با تاکید بر اینکه در خلیج فارس و منطقه به هیچ وجه قدرت نظامی برای آمریکا باقی نمانده که بتواند با دولتها و ملتها مبارزه کنند، گفت: دوره این نوع قدرت نمایی‌ها گذشته است و امروز قدرت نرم حرف اول را می‌زند که ایران و سوریه از این قدرت بهره مند هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟