حذف دلار، در دستور کار وزیران اوپک
وزیر نفت ایران گفت: به زودی ، وزاری اقتصاد کشورهای عضو اوپک حذف دلار را از معاملات نفتی خود در ونزوئلا بررسی می کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، غلامحسین نوذری درباره تصمیمات مهم اتخاذ شده در اجلاس فوق العاده اوپک در ابوظبی افزود: بررسی و به نتیجه رساندن پیشنهاد ایران در اجلاس اخیر سران کشورهای صادر کننده نفت "اوپک" درباره حذف دلار ، از مهمترین تصمیمات اجلاس 146 اوپک است.
وی گفت: به همین منظور قرار شد ، وزیران اقتصاد کشورهای عضو اوپک به دعوت رسمی وزیر اقتصاد ونزوئلا در آینده نزدیک نشستی در این کشور برگزار کنند.
نوذری افزود: زمان دقیق این نشست از جانب وزیر اقتصاد ونزئلا اعلام خواهد شد.
وزیر نفت همچنین درباره تصمیم اوپک مبنی بر حفظ سقف تولید ، گفت: پس از بررسی های انجام شده مشخص شد که نفت کافی در بازار وجود دارد و ذخایر نفت در سطح مناسبی است ، بنابراین افزایش تولید لزومی ندارد.
نوذری ادامه داد: اگر بازار نیاز به نفت بیشتری داشت می توانستیم مانند اجلاس قبلی افزایش تولید داشته باشیم که این امر نشانگر این است که اوپک همواره آمادگی تامین نفت مورد نیاز بازار را دارد.


