صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تظاهرات مصری‌ها در اعتراض به مرسی

کد خبر: ۲۷۸۲۵۶
| |
9190 بازدید
صدها تن از مردم مصر امروز (جمعه) با برگزاری تظاهرات ضد دولتی به میدان التحریر آمدند و خواهان تدوین قانون اساسی مناسب و بیرون راندن افراد فاسد از دستگاه‌های دولتی شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی المحیط، تعدادی از گروه‌ها و احزاب سیاسی مصر با درخواست از مردم برای برگزاری تظاهراتی در میدان التحریر، اعتراض خود به شیوه حکومتداری محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر را اعلام کردند.

این درخواست با پاسخ مثبت صدها تن از مردم مصر روبه‌رو شد و تعدادی از مردم در ساعت‌های اولیه صبح برای مشارکت در تظاهرات میلیونی به میدان "التحریر" رفتند.

تظاهرکنندگان در این تظاهرات می‌خواهند تا عملکرد محمد مرسی در راس کشور با گذشت 100 روز از برعهده گرفتن منصب ریاست جمهوری مصر، محاسبه شود.

خبرگزاری رسمی الشرق الاوسط مصر گزارش داد: حزب "الدستور" برای تحقق اهداف انقلاب خواهان مشارکت مردم در تظاهرات امروز شد و بر مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات تاکید کرد.

حزب الدستور خواهان تدوین قانون اساسی مناسب در مصر شد به گونه‌ای که حقوق تمام مردم مصر را حفظ کند و میان آن‌ها تفاوتی قائل نشود.

حزب الدستور اعلام کرد که گروه‌های ملی شرکت کننده در تظاهرات با هرگونه اقدام خشونت‌آمیز مخالف هستند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟