صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جلالی:

با طرح‌های‌اقتصادی‌اجازه‌سوءاستفاده به‌دشمن ندهیم

کد خبر: ۲۷۸۰۵۶
| |
2325 بازدید

رییس فراکسیون رهروان ولایت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نباید با سوء تدبیر در مسائل اقتصادی کشور، فرصت سوء استفاده به دشمن داد.

به گزارش ایسنا، کاظم جلالی صبح امروز در دیدار با آیت الله ناصر مکارم شیرازی در قم، گفت: در مجلس شورای اسلامی گروهی متشکل از 190 نفر از نمایندگان در راستای رفع مشکلات در زمینه مسائل مهم کشور با محوریت اطاعت از ولایت فقیه تشکیل شده است.

وی حرکت عقلانی، اعتدال در مسیر حرکت و رفع مشکلات و معضلات کشور در قالب تیم هایی تخصصی در این کمیسیون را اهداف مهم این گروه عنوان کرد.

رییس فراکسیون رهروان ولایت در مجلس شورای اسلامی، بحث تورم و گرانی را یکی دیگر از برنامه‌های این گروه برشمرد و افزود: در این گروه تلاش می‌شود تا با سرلوحه قرار دادن شعار هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی؛ به جای پرداختن به کارهای عوامانه به مشکلات اصلی جامعه رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه دشمن در زمینه تحریم به نفع خود در حال سوء استفاده است، تصریح کرد: ما باید با طرح‌های اقتصادی و سیاست‌های درست همراه با تدابیر اجازه این بهره برداری‌ها را به دشمن ندهیم.

وی با اشاره به طرح هدفمندی یارانه‌ها، عنوان کرد: این هدفمندی باید به گونه‌ای پیش رود که از صنعت تولید و حمایت بیشتری صورت بگیرد تا زمینه ساز تورم در جامعه نباشد.

جلالی اضافه کرد: با سوء تدبیر در این طرح ملی مشکلات اقتصادی به وجود آمده که نباید در این خصوص و در زمینه مسائل اقتصادی کشور فرصت را به دست دشمن بدهیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟