صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از احمدی نژاد سوالات زیادی دارم

کد خبر: ۲۷۷۲۹۷
| |
3348 بازدید

رییس کمیسیون انرژی مجلس گفت:درباره صحبت های اخیر رییس جمهور باید عرض کنم ایشان توجیه کردند ؛ اگر روزی لازم به پاسخگویی به وی باشد،پاسخهای کارشناسی برای اتفاقات رخ داده در اقتصاد کشور وجود دارد و خیلی به تحریم ها نمی شود مسائل را ربط داد.

به گزارش اعتدال، مسعود میرکاظمی رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت:من عضو جبهه پایداری نیستم و نمی توانم از برنامه های این جبهه صحبتی کنم و اطلاعی داشته باشم.
وی افزود: من وقتی برای انتخابات مجلس نهم آمدم ،اعلام کردم مستقل هستم،اما هم دوستان در جبهه متحد و هم دوستان جبهه پایداری بنده را در لیست خود قرار دادند ؛ بنده به هر دو گروه ارادت دارم ، زیرا هر دو گروه از دوستان بنده هستند ، اما مستقل هستم.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت:من اصولگرا هستم و این دو جبهه نیز هر دو اصولگرا هستند ؛ به فرموده ی امام و رهبری نماینده مجلس باید استقلال عمل داشته باشد و من به هر دو گروه  اگر لازم باشد ، کمک خواهم کرد اما نماینده مجلس جمهوری اسلامی مگر می تواند جز حزب یا گروهی باشد؟
وی افزود: من با حداد عادل صحبتی درباره کاندیداتوری احتمالی اش نداشته ام که بدانم می آید یا خیر؛ همچنین درباره افرادی هم که از جبهه پایداری جدا شده اند ، اطلاعی ندارم ؛ من حتی از اتفاقات جبهه متحد هم مانند جبهه پایداری بی خبرم؛ دوست دارم مستقل باشم و از خط هایی که جبهه متحد و پایداری درست عمل می کنند حمایت می کنم و بر آنها که درست عمل نکنند نیز انتقاد دارم ؛ همانطور که به اصلاح طلبان و مشارکتی ها انتقاد جدی دارم.
وزیر بازرگانی دولت نهم در ادامه با اشاره به مصاحبه اخیر احمدی نژاد گفت: درباره صحبت های اخیر رییس جمهور باید عرض کنم ایشان توجیه کردند ؛ اگر روزی لازم به پاسخگویی به وی باشد ، پاسخ های کارشناسی برای اتفاقات رخ داده در اقتصاد کشور وجود دارد و خیلی به تحریم ها نمی شود مسائل را ربط داد ؛ نباید دلیل مشکلات اینگونه بیان شود که اروپایی با تحریم ها توانسته اند موفق باشند و امروز این شرایط اقتصادی را به وجود آورده اند.
وزیر سابق وزارتخانه های نفت و بازرگانی دولت احمدی نژاد افزود:وحدت ملی اجازه نمی دهد ، وارد موضوعات شویم ؛ اگر از مقام معظم رهبری تبعیت می کنیم ، صلاح نیست مسئولین رو به روی هم قرار گیرند ؛ اما اگر یک روز قرار شد پاسخ داده شود حتما پاسخ های صحیح و کارشناسی و قابل استناد وجود دارد.
وی در خاتمه به طرح مجدد سوال از رییس جمهور اشاره کرد و گفت: بنده از امضا کنندگان سوال از رییس جمهور نیستم اما از وی سوالات زیادی داریم ، هرچند الان شرایط سوال نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟