صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تایید حکم اعدام مرد همسرکش

کد خبر: ۲۷۶۷۴۵
| |
5564 بازدید
مرد جنایتکار که بخاطر دخترش همسر سوم خود را به قتل رسانده بود با تایید حکم مجازاتش در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.
 
به گزارش مهر، شامگاه یازدهم دی ماه سال 88 ماموران پلیس آگاهی نظرآباد شهریار در جریان قتل زن 32 ساله ای به نام کبری در خانه اش قرار گرفتند تیم جناحی پس از حضور در خانه مقتول دریافتند کبری از سوی همسرش به قتل رسیده است. مرد جنایتکار در اقدامی جنون آمیز گلوی همسر خود را با چاقو بریده بود.
 
در ادامه متهم دستگیر و برای تحقیقات به اداره آگاهی منتقل شد و در جریان تحقیقات به قتل همسرش اعتراف کرد.
 
با تکمیل تحقیقات پرونده برای محاکمه به شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد که متهم به نام ابراهیم در دفاع از خود گفت: مقتول همسر سوم من بود روز حادثه من به دیدن دختر همسر دوم خود رفتم که این موضوع باعث عصبانیت او شد وقتی به خانه آمدم کبری گفت یا مرا باید انتخاب کنی یا دخترت را. به همین خاطر با هم اختلاف پیدا کردیم حدود ساعت 8 شب از او عذرخواهی کردم اما کبری مرا با دمپایی کتک زد در یک لحظه عصبانی شدم و از آشپزخانه و با آن گلوی کبری را بریدم.
 
قضات دادگاه پس از محاکمه ابراهیم او را به قصاص محکوم کردند که حکم مجازات در شعبه 15 دیوان عالی کشور تایید شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟