صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعطای نشان ملی شجاعت به محمد بنا و باقری

کد خبر: ۲۷۶۵۷۵
| |
6073 بازدید

محمود احمدی نژاد در مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال آوران پاراالمپیک 2012 لندن نشان ملی درجه یک شجاعت را به محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و نشان ملی در جه سه شجاعت را به کوروش باقری سرمربی تیم ملی وزنه برداری اعطا کرد.

به گزارش مهر، محمود احمدی‌نژاد در حاشیه مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال آوران پاراالمپیک 2012 لندن نشان ملی درجه یک شجاعت را به محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و نشان ملی درجه سه شجاعت را به کوروش باقری سرمربی تیم ملی وزنه برداری اعطا کرد.

به گزارش مهر، آیین تجلیل از قهرمانان و مدال آوران پاراالمپیک 2012 (کاروان دلوار) صبح امروز (پنجشنبه) با حضور محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان در تالار وحدت برگزار شد.

در این مراسم که عباسی وزیر ورزش و جوانان، مسعود ظریبافان و تعداد دیگری از مسئولان کشوری حضور یافتند از تعدادی از ورزشکاران، مربیان و اعضای کادر فنی پاراالمپیک 2012 لندن تجلیل شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟