صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیوسک بین المللی «تابناک»

کلینتون: امکان کاهش تحریم ها وجود دارد

سخنرانی کلینتون درباره اوضاع اقتصادی ایران و احتمال کاهش تحریم ها، اظهارات معاون وزیر خزانه داری آمریکا درباره تحریم های غرب علیه ایران، بازتاب اقدامات ایران برای جلوگیری از اخلال در بازار ارز، وقوع حملات سایبری به زیرساخت های ارتباطی ایران و غیبت مجدد عربستان سعودی از نشست چهارجانبه حل بحران سوریه، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۲۷۶۵۱۳
| |
39659 بازدید
|
سخنرانی کلینتون درباره اوضاع اقتصادی ایران و احتمال کاهش تحریم ها، اظهارات معاون وزیر خزانه داری آمریکا درباره تحریم های غرب علیه ایران، بازتاب اقدامات ایران برای جلوگیری از اخلال در بازار ارز، وقوع حملات سایبری به زیرساخت های ارتباطی ایران و غیبت مجدد عربستان سعودی از نشست چهارجانبه حل بحران سوریه، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، در ادامه اظهارنظرهای مقامات آمریکایی درباره شرایط اقتصادی و سیاسی ایران که به بهانه افت شدید ارزش ریال طی روزهای گذشته آغاز شده، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه این کشور نیز اظهارات جدیدی را در این رابطه مطرح کرده است.


خبرگزاری «رویترز» به نقل از کلینتون نوشته در صورت همکاری ایران با غرب در موضوع هسته ای، امکان برداشته شدن سریع برخی تحریم ها علیه ایران وجود دارد. وی گفته در صورتی که ایران به منظور برطرف نمودن مسائل موجود درباره هسته ایش با قدرت های جهانی همکاری کند، ممکن است در تحریم های علیه این کشور تخفیفاتی اعمال شود. به نوشته این خبرگزاری، کلینتون که به طور ویژه درباره شرایط اقتصادی ایران سخنرانی می کرده، همچنین مدعی شده با وجود تأثیر تحریم ها بر این شرایط، دولت ایران بیش از همه مسئول اوضاع اقتصادی موجود در داخل این کشور است.


در همین حال، در اظهاراتی که قرار دادن آن در کنار سخنان کلینتون، آشکارا نشان دهنده تعقیب سیاست معروف «چماق و هویج» از سوی آمریکاست، معاون وزارت خزانه داری آمریکا تهدید کرده در صورت عدم مذاکره، تحریم های ایران تشدید خواهد شد. خبرگزاری «ای. جی. آی» ایتالیا به نقل از «دیوید کوهن» نوشته در صورتی که مقامات ایران تصمیمی برای ورود به گفت و گوهای جدی نگیرند، جامعه بین المللی فشارها را بر ایران افزایش خواهد داد. وی که در یک نشست خبری در سفارت آمریکا در رم سخن می گفته، درباره تأثیر تحریم های غرب بر بخش نفتی ایران نیز اظهاراتی را مطرح کرده است.


اما از سوی دیگر، سایت شبکه خبری «ای بی سی نیوز» در گزارش کوتاهی به بررسی برخی تدابیر دستگاه های مختلف مسئول در ایران برای جلوگیری از اخلال بیشتر در بازار ارز پرداخته است. در این گزارش، به موضوع هشدار نیروی انتظامی به اصناف مبنی بر عدم تعطیلی بازار اشاره شده است. رئیس پلیس اماکن عمومی روز گذشته هشدار داده بود که بازار تهران تعطیل نیست و پلیس با صنوفی که برای اخلال مغازه های خود را تعطیل کرده اند، برخورد خواهد کرد. در این گزارش به برخی از مسائل اقتصادی جاری ایران، از جمله کاهش ارزش پول ملی و نیز افزایش قیمت ها اشاره شده است. 


روزنامه «دیلی استار» لبنان به اخبار رسمی منتشر شده در ایران مبنی بر وقوع حملات سایبری علیه زیرساخت های اینترنت و مخابرات کشور پرداخته است. این روزنامه با اشاره به سخنان مهدی اخوان به آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی ایران، از وقوع حملات سایبری گسترده ای علیه زیرساخت های ارتباطی ایران طی روز سه شنبه خبر داده است. به آبادی دلیل افت سرعت اینترنت در کشور در روز سه شنبه را وقوع همین حمله سایبری دانسته بود که به گفته وی با ترافیک چندین گیگا بایت انجام گرفته بود.


در نهایت، روزنامه مصری «ایجپت ایندیپندنت» موضوع غیبت دوباره عربستان سعودی از نشست گروه چهارجانبه منطقه ای برای حل بحران سوریه را مورد توجه قرار داده است. این روزنامه اشاره کرده که عربستان سعودی در نشست مقدماتی این گروه در 10 سپتامبر شرکت کرد، اما از شرکت در دو ملاقات آتی وزرای خارجه این کشورهای خودداری کرده است. گروه چهارجانبه حل بحران سوریه به ابتکار مصر و با شرکت ایران، مصر، ترکیه و عربستان سعودی تشکیل شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳۲۹
انتشار یافته: ۵۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
خيال كردن تا يك اتفاقي در كشور ميافتد بايد بيايند براي ملت دلسوزي كنند عزيز اكثرا همه اش به خاطر مشكلات داخلي است كه بالا رفته
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
ای کسانی که منفی میدین و آمریکا رو دوست و دلسوز خود میدانید به هرچی که اعتقاد دارید قسمتون میدم فقط 1 بار تاریخ 200 سال اخیر ایران رو روزنامه وار مرور کنید فقط 1 بار .
l
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
من معلم تاریخ هستم . در تاریخ ایران سه کشور به ما خیانت کرده اند و می کنند و خواهند کرد که عبارت اند از : اول روسیه . دوم روسیه . سوم انگلیس
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
واقعا با وجود این افرادی که منفی می دن ما دیگه به دشمن نیاز نداریم. وا اسفا......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
درست كه همه چيز گرون ميشه ولي اونام ديگه كالاهاي مصرفي رو نمي تونن راحت به ما بندازن
پاسخ ها
المیرا
| Switzerland |
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
البته که خوشایندِ که کالاهای مصرفی اونا رو وارد نکنیم و خودمون تولید داشته باشیم، ولی‌ اینطوری؟!! چرا خودمون مدیریت نکردیم؟ یعنی‌ نمی‌شد نه کالاها شونو وارد کنیم نه این بحرانِ اقتصادی تو کشور به وجود بیاد؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
کافیه نیم متر عقب نشینی کنیم اونوقت ببین خانم کلینتون چند کیلومتر جلو میاد!
دروغگوی دروغگو!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
خدایا در این شرایط سخت ملت ما را یاری کن.ودست دشمنان این کشور را کوتاه بفرما.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
وای به آن روزی که ایرانی کاری کند که مورد قبول شیطان واقع شود و جلویش اقلام وارداتی ارزان ریخته شود و وزیر خارجه خبیث شیطان اظهار رضایت کند .
خانم خبیث کلینتون از قلب ملت ایران صحبت می کنم خیلی منفور و خبیثی ایران قبیله ششنی نیست برای آخرین بارها توصیه می کنیم ایران را با هیچ کشور دیگری مقایسه نکنید .ایران کشور مهربانی است ولی من به عنوان یک ایرانی از خشم ملت خودم می ترسم مواظب باشید این خشم دامن آمریکا و اسرائیل را نگیرد . ایران مانند یاقیان غیر مسلمانی مانند طالبان نمی جنگد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
زنده و پاینده باد ایران و ایرانی به لطف عنایت حضرت ولی عصر (عج)
جلال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
نخواستیم عطایش را به لقیش بخشیدیم!!
پاسخ ها
رسولی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
پس جوابگوی خون شهدای هسته ای واین همه هزینه چه می شود.کمی صبورباش برادرم.مااهل کوفه نیستیم.........
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
تحریمها اگر با تدبیر داخلی همراه باشد . تیر دشمن به سنگ میخورد
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
من کاری به بحث سیاسی ندارم اما حفظ کشورمان و زندگی با غرور مهم است وضعیت عراق افغانستان لیببی مثال زدنی است
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
ما به هیچ وجه راضی نمی شیم مسئول های مملکت از حق ما عقب نشینی کنن
ما اینهمه سختی نکشیدیم که حالا همشو یه جا به باد بدیم ، از گرسنگی هم بمیریم تسلیم نمی شیم
مگه امریکا فکر کرده با چه ملتی و با چه پشتوانه تاریخی حرف میزنه که به خودش اجازه میده از سیاست ننگین هویج و چماق استفاده کنه
وای بر ما ، اگر کاری کنیم که دشمن امیدوار بشه
پاسخ ها
سد محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
ببین کار ما به کجا رسیده این امریکای پلید و تازه به دوران رسیده داره واسه ایرانی که جزئی از تاریخ جهانه شاخ و شونه می کشه. ولی ما تا زنده ایم نشون می دیم ایران همیشه پایدار و زنده خواهد ماند حتی اگر در راه حفظش خون نا لایقمون را هم بدیم.
زنده باد ایران عزیز ما زنده باد ایران جاودانه ی ما زنده باد ایران مقتدر ما زنده باد ایران مظلوم ما
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
باید عاقلانه عمل کرد. ادامه این روند کشور را نابود میکنه. کارخانه ها یکی پس از دیگری تعطیل میشن. با شعار تا حالا کسی به جایی نرسیده و ما هم نمیرسیم.
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
ما در زمان جنگ که سختی ها صد برابر فعلی بود کوتاه نیامدیم . به گفته شهید رجایی در زمان جنگ زمانی که ته سیلو های گندم را جارو کرده بودیم فرمودند : جنگ ما روزی است که حتی یک گلوله هم برای شلیک نداشته باشیم.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
میخوام با آقا رضا که نظر داده بگم: در زمان جنگ ما دشمن را در مرز داشتیم. اما هیچ محاصره فراگیر اقتصادی به این شکل فعلی نداشتیم! گل پسر، ما زمان جنگ راحت نفت میفروختیم، صادرات و واردات داشتیم، بانک مرکزی تحریم اصلا نداشت! چقدر شناخت اقتصادی داری که بفهمی این ضربه ای که اقتصاد و تولید و صنعت و همه بخشهای کشور ما در این چند ماه خورده ده برابر صدمات جنگ بوده!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟