صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توهین به حضرت عیسی (ع) در صربستان

کد خبر: ۲۷۶۲۲۷
| |
15365 بازدید
|
یک  نمایشگاه هنری در صربستان با به نمایش گذاشتن تصاویر موهن از حضرت عیسی (ع) به مناسبت  هفته " دگر باشان جنسی " در صربستان جنجال ساز شد.

به گزارش عصر ایران یک نمایشگاه در شهر بلگراد  با نمایش طرح هایی از یک هنرمند سوئدی که حضرت عیسی را در نقش یک دگر باش جنسی تصویر می کند ، اعتراضات گسترده ای را در بلگراد برانگیخت به نحوی که پلیس برای برقراری امنیت و جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی در اطراف این نمایشگاه تجمع کرد.
 
 نخست وزیر صربستان با محکوم کردن این اقدام ، آن را با توهین های اخیر به حضرت محمد (ص) مقایسه کرد .

وی گفت : " چاپ کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام  و ساخت فیلم موهن اعتراضات گسترده ای را در جهان برانگیخت. در این جا در شهر بلگراد یک نمایشگاه با نمایش تصاویری موهن از حضرت عیسی وی را در نقش یک همجنسگرا تصویر می کند  . اگر چنین تحرکات تحریک آمیزی ادامه پیدا کند صدور اجازه برگزاری رژه همجنسگرایان ناممکن خواهد بود."

در عین حال " ایویتسا داچیچ" نخست وزیر صربستان تهدید گروه های راست گرا و ملی گرای صربستان به حمله به رژه همجنسگرایان در شنبه هفته آینده را نیز محکوم کرد و از آنها خواست نسبت به عقاید دیگر در جامعه روادار باشند.

همزمان "بوبان استویانویچ " یکی از اعضای کمیته ترتیب دهنده رژه همجنسگرایان با اشاره به اینکه طرح های به نمایش گذاشته شده از حضرت عیسی اثر " الیزابت اولسن والین " هنرمند سوئدی است که یک شخص دیندار است که قصد توهین به حضرت عیسی را نداشته بلکه به دلیل همجنسگرا بودن ، در واقع خواسته تصویری از روحیات شخصی اش را در اثر هنری اش برجسته کند!

در تصاویر موهن چاپ شده علیه حضرت عیسی یک بار وی با کفش های زنانه تصویر شده و در تصویری دیگر در یک استخر با دو مرد دیگر در حال خوشگذرانی است.

این اهانت به حضرت عیسی ، خشم گروه ها و مومنان مسیحی را برانگیخته و خواستار توقف توهین به مقدسات دینی اعم از اسلام ، مسیحیت و سایر ادیان شده اند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۲۹
مهدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
ما بعنوان يك مسلمان اهانت به همه اديان الهي را محكوم مي كنيم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
بسمه تعالی
سلام
به نظر من لازمه که مسلمانان جهان نسبت به این موضوع به شدت واکنش نشون بدن و اعلام کنن که ما از تمام انبیاء و ادیان آسمانی حمایت میکنیم و به هیچکس اجازه توهین به اونها رو نمیدیم !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
این یک حرکت مسموم در پایین آوردن قداست و احترام دین و خدا و انبیاست !
مسلمانان و مسیحیان و یهودیان ، همه باید محکوم کنن
morteza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
حتما تاوان خواهند داد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
واقعاً زشته. تمامی پیامبران الهی جایگاهی خاص بین پیروان خود دارند و نباید به اونها توهین بشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
من به عنوان يك مسلمان، كه عاشق حضرت عيسي هستم، توهين به حضرت عيسي را محكوم كرده و مطمئن هستم خداوند بلند مرتبه خودش آبرو و منزلت پيامبران بزرگ را حفظ خواهد كرد. من در دين اسلام، ياد گرفتم كوچكترين توهين به حضرت عيسي (ع)و حضرت موسي(ع) وحضرت نوح(ع) و حضرت ابراهيم(ع) و حضرت محمد(ع) وديگر پيامبران كه نام آنها در قرآن و دينمان، به بزرگي ياد مي شود،حتي كوچكترين توهين، كيفر و عذاب خداوند را به همراه دارد.
مهدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
نه تنها خشم مسيحيان بر انگيخته شده يقينا ما مسلمانان هر اهانتي به هر پيامبري رو محكوم ميكنيم و از اين اهانتها بسيار ناراحت و خشمگين ميشيم
ناشناس
|
China
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
مسلمانان هم باید به این توهین واکنش نشان دهند
ناشناس
|
Poland
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
باید دانشجویان مقابل سفارت صربستان تظاهرات کنند.
ونوشه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
ای ازادی، به نام تو چه کار ها که نمی کنند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟