ديدار خالد مشعل با مسعود بارزاني
کد خبر: ۲۷۶۱۰۹
| | 6630 بازدید
خالد مشعل و هيات بلندپايهاي از جنبش حماس با رئیس منطقه کردستان عراق و وزير امور خارجه تركيه ديدار و با دوطرف پيرامون مسائل مختلف به بحث و تبادل نظر پرداخت.به گزارش ايسنا، هیاتی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطين "حماس" به رهبري خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی این جنبش، با مسعود بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق دیدار و گفتوگو کرد.
مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع آگاه در جنبش حماس اعلام كرد كه هیات مذکور مسعود بارزانی را در جریان تازهترین تحولات فلسطین به ویژه آشتی ملی و اوضاع منطقه در سایه انقلابهای عربی قرار داد.
بنا به گفته منابع حماس این دیدار در حاشیه چهارمین کنگره حزب "عدالت و توسعه" ترکیه صورت گرفت.
هیات حماس همچنین با احمد داوود اغلو، وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و از رجب طیب اردوغان، نخست وزیر این کشور و رهبران حزب عدالت و توسعه به خاطر حمایتشان از ملت فلسطین و حقوق حقه این ملت قدردانی کرد.
در هیات حماس علاوه بر خالد مشعل، عزت الرشق، محمد نصر و صالح العاروری از اعضای دفتر سیاسی این جنبش نيز حضور داشتند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


