صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرين وضعيت شكايت «مرتضوي» از بقیه

کد خبر: ۲۷۶۰۸۹
| |
4764 بازدید
وكيل مدافع سعيد مرتضوي ـ رييس سازمان تامين اجتماعي ـ گفت: مرتضوي از دو نماينده فعلي مجلس كه مدير مسئول سايت خبري هستند، يك نماينده پيشين و تعدادي از روزنامه و سايت‌هاي خبري تحت عنوان «توهين، اهانت، افترا و نشر اكاذيب» شكايت كرده است.

محمدي اصلاني در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه شكايت مرتضوي از رسانه‌ها مربوط به انتصاب وي به سمت مديرعاملي صندوق تامين اجتماعي در فروردين ماه 1391 است، اظهاركرد: در اين روزنامه‌ها و سايت‌ها مواردي به مرتضوي منتسب شده است كه هيچ كدام از اين عناوين اتهامي به موكل من تفهيم نشده است و اين رسانه‌ها اين موارد را در بوق و كرنا كرده‌اند، در حالي كه از اساس كذب محض بوده است.

وي افزود: تعدادي از اين روزنامه‌ها و سايت‌ها اخباري را به نقل از نمايندگان و افراد خاص پس از انتصاب مرتضوي به سمت مدير عاملي تامين اجتماعي مطرح مي‌كردند كه برخي از آنها مجرمانه بوده است.

به گفته «اصلاني» اين شكايت‌ها اكنون در دادسراي فرهنگ و رسانه در حال پيگيري است.

وكيل مدافع مرتضوي در ادامه تاكيد كرد: مرتضوي مي‌تواند مانند ساير شهروندان در صورت تضييع حقوقش اقدام قضايي انجام دهد.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه پرونده شكايت از سعيد مرتضوي اكنون در چه مرحله‌اي قرار دارد، گفت: دادسرا بايد در اين زمينه پاسخگو باشد.

وكيل مدافع سعيد مرتضوي افزود:‌ در حالي برخي از رسانه‌ها خبر شكايت مرتضوي از برخي نمايندگان و رسانه‌ها را برجسته كردند كه اين موضوع مربوط به بيش از شش ماه گذشته است و اين اتفاق جديد نبوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟