نظارت جدی بر تاکسيهاي دربستي در باران
مدير عامل سازمان تاکسيراني گفت: رانندگاني که در روزهاي شلوغ و هواي باراني فقط اقدام به سوار کردن مسافر دربستي مي کنند، بايد به کمک مردم شناسايي و به کميته انظباطي ارجاع داده شوند.
حسين تيموري کرماني مدير عامل سازمان تاکسيراني تهران در گفت و گو با برنا در خصوص تاکسي دربستي در هواي باراني گفت: تاکسي هايي که در شهر در انتظار مسافر دربستي در زمان هاي پرتردد و شلوغ هستند متخلف محسوب مي شوند.
وي در ادامه افزود: 90 گشت نظارتي در سطح شهر براي تخلف تاکسيرانان فعاليت مي کنند،اما بايد تخلف تاکسيرانان در هواي باراني و زمستاني را مردم با سامانه 137 و شماره هاي سازمان تاکسيراني تماس گرفته و مشخصات کامل تاکسي را گزارش دهند تا ميزان تخلفات کاهش يابد.
تيموري کرماني اظهار کرد: از بررسي پرونده اين رانندگان در کميته انضباطي سازمان تاکسيراني از 88 راننده اخراجي از ابتداي سال جاري تا کنون، «عدم فعاليت مناسب» بوده است، «براي مثال رانندگاني که در روزهاي شلوغ فقط اقدام به سوار کردن مسافر دربستي مي کنند، مصداق عدم فعاليت مناسب به حساب مي آيند.»
بنا بر گفته مديرعامل سازمان تاکسيراني، از ابتداي سال جاري تا نيمه آبان ماه، 674 پرونده تخلف در کميته انضباطي بررسي شده که از اين تعداد، امتياز کار با تاکسي از 88 راننده متخلف گرفته شده يا به عبارت ديگر اين افرد از کار اخراج شده اند.در اين ميان، 30 تاکسي به عنوان جريمه از تاکسي نارنجي به خطي تبديل شده اند، از 318 نفر تعهد کتبي گرفته شده است، از دو نفر خواسته شده که تاکسي را بفروشند، 77 نفر مجبور به تعويض خط شده اند، براي 29 نفر تعيين خط شده است، کارنامه کمکي 3 نفر باطل شده، 40 پرونده براي بررسي مجدد رفته، 17 نفر از خدمات سازمان تاکسيراني محروم شده اند و 68 تاکسي در پارکينگ متوقف شده اند.در آخرين جلسه کميته انضباطي سازمان تاکسيراني که در تاريخ 13 آبان ماه برگزار شد نيز 4 راننده متخلف از کار اخراج شدند. در اين روز، 25 پرونده تخلف بررسي شد که تخلف آن ها را گشت هاي تاکسيراني و شهروندان گزارش کرده بودند.



