صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلسه دادگاه رویترز در تهران برگزار خواهد شد

کد خبر: ۲۷۵۴۸۴
| |
3474 بازدید

به دنبال شکايتي که از سوي گروهي از بانوان رزمي‌کار ايراني مطرح شد، خبرگزاري رويترز در دادگاه حاضر خواهد شد.

شبکه پرس تي‌وي مطلع شده است که اين جلسه دادرسي روز يکشنبه ( ۹ مهر، ۳۰ سپتامبر) در دادگاه کيفري استان تهران برگزار خواهد شد.

خبرگزاري رويترز به دليل گزارشي که در ماه فوريه منتشر کرد و در آن دختران نينجاي ايراني را «آدمکش» ناميد محاکمه خواهد شد. گزارش رويترز تصاوير و اسامي شماري از رزمي کاران نينجا را نيز در بر داشت.

اين خبرگزاري در گزارش خود دولت ايران را متهم کرده که پس از تربيت آدم‎کش‎ها، آن‎ها را به خدمت مي‎گيرد.

تصاوير ويديويي که خبرگزاري رويترز منتشر کرد، نينجاهاي ايراني را در حال تمرين در باشگاهي در شهر کرج نشان مي‌داد. در سرتيتر اين گزارش دختران نينجاي ايراني آدمکش ناميده شده بودند.

اين خبرگزاري چندين روز بعد از انتشار آن خبر، اقدام به اصلاح گزارش خود کرد. با وجود اين، رسانه‌هاي غربي به طور گسترده از گزارش اوليه رويترز براي ارائه تصويري منفي از ايران استفاده کردند.

بانوان رزمي‌کار مدت کوتاهي پس از انتشار اين تصاوير در اينترنت، شکايتي را عليه اين خبرگزاري تنظيم و به دادگاه ارائه کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟