صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولين پرتغالي امروز اخراج مي‌شود؟

کد خبر: ۲۷۴۹۶۹
| |
4241 بازدید

صنعت نفت آبادان، به عنوان تنها تيم ليگ برتري كه تا پايان هفته نهم به پرسپوليس باخته، بعدازظهر امروز رودرروي استقلال مي‌ايستد. نفت آبادان در حال حاضر با 7 امتياز در مكان شانزدهم جدول ليگ برتر ايستاده و با 19 گل خورده ضعيف‌ترين خط دفاعي ليگ را دارد. با اين حال آباداني‌ها براي بردن استقلال و سر و سامان دادن به وضعيت فعلي تيم شان امروز پا به ورزشگاه خانگي مي‌گذارند.

 در آستانه اين بازي خليل صالحي، مديرعامل جديد باشگاه صنعت نفت آبادان در يك اظهارنظر عجيب ادعا كرد اين تيم به دنبال ارائه فوتبال تيكي‌تاكاست و با همين ذهنيت ليگ را ادامه خواهد داد. از سوي ديگر اسماعيل عامري‌ گلستان، رئيس هيات فوتبال خوزستان به بازيكنان نفت وعده داد در صورت شكست دادن استقلال به آنها سكه پاداش مي‌دهد. استقلال كه با كسب 13 امتياز در پي آن است كه آرام آرام خودش را به عنوان يكي از مدعيان اين فصل مطرح كند در صورت پيروزي در اين بازي چشم به لغزش نفت تهران، فجرسپاسي و تراكتورسازي خواهد دوخت تا بلكه يك قدم به صدر جدول نزديك‌تر شود. قلعه‌نويي معتقد است استقلال بايد با افكار درون آباداني(!) به استقبال صنعت نفت آبادان برود! از آبادان خبر مي‌رسد بازي با استقلال آخرين فرصت كاستا براي خارج كردن نفت آبادان از بن بست خواهد بود. آيا قلعه‌نويي حكم اخراج اولين پرتغالي فوتبال ايران را امضا مي‌كند؟



برنامه هفته دهم ليگ برتر

چهارشنبه 5/ 7/ 91 (ساعت 17:15)

گهر دورود نفت تهران

مس راه‌آهن

پیکان فولاد

فجر سپاسی تراکتورسازی

نفت آبادان استقلال (ساعت 18:30)

پنج‌شنبه 6 / 7 /‌91

ملوان سپاهان(ساعت 17:25)

ذوب آهن سایپا(ساعت 17:15)

صبا داماش(ساعت 17:15)

پرسپولیس آلومینیوم(ساعت 18:30)




مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟