نگاه شما: افزایش ۴۰درصدی بهای شیر در دوماه
یکی از بینندگان تابناک در مطلبی به «نگاه شما» به بیان مطالبی میپردازد به این شرح:
با سلام و عرض احترام
اینجانب موردی در خصوص افزایش لجام گسیخته لبنیات را که امروز صبح شاهد آن بودم، به همراه تصویر برایتان میفرستم. ماجرا به این شرح است که این روزها، پاکتهای شیر تک نفره پرچرب، محصول یکی از کارخانجات معتبر کشورمان با دو قیمت، سر از یخچال سوپرمارکتها درآورده است؛ البته محصولات دیگری همچون ماست، دوغ و پنیر و ... نیز همین داستان را دارند که با توجه به بضاعت مالی اینجانب، توانایی خرید آنها میسر نبود تا افزایش قیمت آنها را نیز برایتان بفرستم.
تصور بنده این است که مدیران این کارخانه، ظاهراً فراموش کردهاند نسبت به جمعآوری شیرهای پاکتی با قیمت قبلی اقدام کنند و یا آن که بدون خطر از تهدیدات بالقوه سازمان حمایت از مصرف کننده مشکلی در این زمینه ندیدهاند.
در این باره باید گفت، تولید محصول با قیمت ۵۰۰۰ ریال مربوط به کمتر از دو ماه گذشته (بیست و چهارم تیر ماه) نسبت به محصول تولید «نوزدهم شهریور ماه» با قیمت ۷۰۰۰ ریال است؛ بنابراین، امید است با توجه به این شاهکار چشمگیر، حقوق و مزایای بازنشستگان و کارگران هم در هر دو ماه، دستکم کمتر از همین مقدار مثلاً 30 درصد افزایش یابد تا بتوانند حداقل از لحاظ تأمین مواد غذایی حیاتی با مشکلات بیشتر از این روبهرو نشوند.

مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته را در نظر داشته باشند:
1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.
2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.
3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.
4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.
5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.
6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.
مشخصات فنی
1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.
2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.
3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv, flv, wav, mp3, wma)
توهم است عزيزم قيمت ها اينگونه نيست




