اقتصاد کشور بر مبنای دلار 1000 تومانی است
دکتر عابد فتاحی در مورد نوسانات ارزی در روزهای اخیر گفت: موضوع ارز به مبحث اصلی اخبار کشور تبدیل شده و دغدغه های مردم در این مورد روز به روز بیشتر می شود. بی توجهی به اهمیت مدیریت بازار ارز مشکلات امنیتی به دنبال خواهد داشت و بازار ارز به هر شیوه و روش باید کنترل شود.
به گزارش ملیت، نماینده مردم اورمیه تاکید کرد: ما اجازه نخواهیم داد که ارز 2500 تومانی زندگی مردم را دچار مشکل کند. اقتصاد کشور ما بر مبنای دلار 1000 تومانی است. توانایی و ساز و کار کاهش نرخ ارز در کشور وجود دارد و تنها یک انگیزه کافی از سوی دولت می خواهد.
وی خاطر نشان کرد: اینکه قیمت ارز یکباره اینچنین بالا برود دلیل منطقی ندارد و ضرر و زیان نابسامانی بازار ارز نیز گریبانگیر مردم می شود.کشور ما از ابتدای انقلاب اسلامی تحت تحریم بوده است.
دکتر فتاحی گفت: سالهاست که ما با این مشکل دست و پنجه نرم می کنیم اما همیشه مقاومت کرده ایم و به راه خود ادامه داده ایم اما تاکنون سابقه نداشته است که بازار ارز اینگونه نابسامان باشد.


