صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغييرات جديد در آموزش‌هاي رانندگي‌

کد خبر: ۲۷۴۸۴۱
| |
4082 بازدید
رئيس پليس راهور ناجا از تحولات جديد در نظام آموزش رانندگي خبر داد و گفت: ‌به زودي در نوع كلاس‌ها و آموزش‌هايي كه به متقاضيان در آموزشگاه‌هاي رانندگي بايد ارائه شود، تغييرات اساسي رخ خواهد داد.
 
اسكندر مومني در گفت‌وگو با فارس با اشاره به ايجاد تغييرات اساسي در نظام آموزش رانندگي و دريافت گواهينامه در كشور توضيح داد: ‌تغيير مدت اعتبار گواهينامه از پنج سال به ده سال يكي از مهم‌ترين تغييرات در نظام گواهينامه است به نحوي كه اعتبار گواهينامه تا سن شصت و پنج سالگي ده سال، از 65 تا 70، پنج سال و نهايتاً از 70 سال به بالا مدت اعتبار گواهينامه دوسال خواهد بود.
 
وي با اشاره به ضرورت آموزش موتورسيكلت‌سواران تصريح كرد:‌ كساني كه درخواست دريافت گواهينامه موتور دارند بايد تحت آموزش و تدريس قرار گيرند و پس از ارزيابي و برگزاري آزمون نهايي از سوي افسران راهور مجاز به دريافت گواهينامه شوند.
 
به گفته مومني آموزش موتورسواران از طريق آموزشگاه‌هاي موتورسيكلت انجام خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟