اخضر ابراهیمی به ايران ميآيد
کد خبر: ۲۷۴۷۳۱
| | 3193 بازدید
اخضر ابراهیمی نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه روز دوشنبه در نیویورک با علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد. به گزارش ايسنا، صالحی در این دیدار با اشاره به سفر اخیر خود به مصر و سوریه در یک برهه حساس، اظهار كرد: معتقدیم که حل مسئله سوریه از طریق ایجاد هماهنگی میان تلاشهای طرفهاي مختلف امکان پذیر است.
وی در این ارتباط بر ضرورت توقف خشونت، جلوگیری از ارسال سلاح به گروههای افراطی، عدم مداخله خارجی و انجام گفتوگوی ملی میان حکومت سوریه و معارضه تاکید کرد.
وزیر خارجه با اشاره به سوابق فعالیتهای اخضر ابراهیمی در افغانستان و عراق، حمایت جمهوری اسلامی ایران از ماموریت وی را خاطر نشان ساخت.
اخضر ابراهیمی نیز در این دیدار با مهم و سازنده خواندن سفر اخیر صالحی به قاهره و دمشق، با تاكيد بر ضرورت حل مساله سوریه، تصریح کرد که تشدید بحران در سوریه بر کل منطقه تاثیر گذار خواهد بود.
وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت رایزنی با ایران در کمک به حل مساله سوریه،اعلام کرد که به زودی به تهران سفر خواهد کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


