صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستمزد افغان‌ها؛ از ریال تا ‌دلار

کد خبر: ۲۷۴۶۹۶
| |
20559 بازدید
|

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس با ضعیف ارزیابی کردن عملکرد دولت و مسئولان در زمینه خارج کردن اتباع بیگانه از کشور اعلام کرد: فرصت‌های شغلی موجود در کشور به جای آنکه نصیب ایرانی‌ها شود و مشکل بیکاری جوانان را برطرف نماید حلال معضل بیکاری افغانی‌های مقیم کشور شده است.

حسین‌علی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بیکاری بسیاری از جوانان ایرانی در استان اصفهان و اشغال شدن فرصت های شغلی از سوی اتباع بیگانه گفت: در بررسی‌های انجام شده در۲ شهرستان‌ استان اصفهان حدود ۵۰هزار نفر بیکار وجود دارد که ۳۰هزار نفر آن در شهرستان شاهین‌شهر و ۲۰هزار نفر آن در منطقه برخوار هستند.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اتباع خارجی که اغلب به صورت غیرمجاز وارد خاک ایران شده و سالیان متمادی است از میهمان نوازی ملت ایران سوء استفاده کرده اند، افزود: این بیگانگان به تدریج بازار کار داخلی را قبضه کرده اند و با دست و پا کردن شغلی برای خود، چنین احساس می کنند که در کشورمان حق آب و گل دارند.

وی با بیان اینکه حداقل نیمی از فرصت‌های شغلی موجود در استان اصفهان را اتباع بیگانه اشغال کرده اند، تصریح کرد: وجود افغانها موجب جا ماندن کارگران ایرانی از عرصه کار شده است و معضل بیکاری را در این منطقه دامن می زند.

حاجی دلیگانی ادامه داد: سهولت در ورود و خروج اتباع خارجی و به کارگیری آن ها در فعالیت‌های مختلف شغلی، تهدید جدی برای نیروی کار داخلی به شمار می آید  و این در حالی است این اتباع بیگانه حقوق خود را نیز بر اساس نرخ دلار از کارفرمایان مطالبه می کنند که این امر مقرون به صرفه نیست.  

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس با اشاره به اینکه با ورود ماشین و مکانیکی شدن بیشتر کار‌ها جوانان ایرانی به خوبی می‌توانند روند کار‌های سخت را نیز در دست بگیرند افزود: خارج کردن افغانی‌ها از بازار کار موجب کاهش نرخ بیکاری جوانان ایرانی در سراسر کشور می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس یاد‌آور شد: بی توجهی کارفرمایان و مدیران از یک سو و عدم کنترل جدی مسئولان کشور بر ورود و خروج اتباع بیگانه موجب از بین رفتن فرصت‌های شغلی برای جوانان ایرانی شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۴
انتشار یافته: ۳۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
مدتهاست كه افغان هاي جوياي كار در ايران به دليل افت شديد ارزش پول ملي دارن دست از كار ميكشن..........
گنزق
|
United States
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
جریمه های کارفرمای کارگر بیگانه ی غیر مجاز را افزایش دهید تا جایی که دیگر مقرون به صرفه هم نباشد که از این کارگرها استفاده نمود، و از این به بعد هم خانوارهای اتباء بیگانه بهاء حامل های انرژی و دیگر خدمات را به دلار پرداخت کنند .
nashenas
|
United States
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
ای بابا ..گیریم که اینا همشون رفتند، میخوای اونای که فوق لیسانس و دکترای ادبیات و شیمی و معماری و... برن تو مرغداری و گاوداری و بنای مشغول شن؟
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
وقتی کارگر ایرانی از زیر کار در می رود وکار یک روزه را در سه روز انجام میدهد چه انتظاری از کار فرما داری که کار گر حرف گوش کن را رها کند ویک تنبل سر خود را به کار بگیرد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اولا آيا همه اين بيكارهايي كه گفتيد حاضرند تن به مشاغل بدني سختي كه افغانيها انجام مي دهند، بدهند. دوم اينكه حضور افغانها به دليل افزايش عرضه نيروي كار باعث كاهش دستمزد مي شود نه افزايش آن !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
به نظر من افغانی ها موجب بیکار شدن جوانان ایرانی نشده است جوانان ایرانی کار های که افغانی انجام میدهد جوانان ایرانی انجام نمیدهد بخاطر این بی کار هستند ودیگه این که هرکس روزی خودرا می خورد افغانی ها اصلا مقصر نیستند با تشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
ببخشید ان کاری که یکفرد افغانی انجام می دهد یک ایرانی می تواندانجام دهد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
به این نماینده بفرمایید که نه کارگر ایرانی تن به کارگری میده و اگر هم حاظر به کار کردن باشه درست کار میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
کارگرای ایرانی کار نمی کنند
آزاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
آقای حاجی دلیگانی
وقتی اتباع خارجی راندمان کاری بالاتری دارند (حالا نمیگیم وجدان کاری) و هزار ناز و ادای کارگران داخلی را هم ندارند آیا شما باشید کدامیک را به عنوان کارگر بر می گزینید؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟