صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزم خونين 4 دوست در پارك

کد خبر: ۲۷۴۴۳۱
| |
6154 بازدید
شوخي مستانه چهار دوست جوان با يك ناشناس، براي آنها گران تمام شد و پليس را در تعقيب‌شان انداخت. 4جوان مهاجم، از همان لحظه نخست درگيري در تعقيب مأموران قرار گرفتند و با وجود واكنش سريع پليس، موفق به فرار شده بودند.

به گزارش ایران پرونده اين دعواي خونين از زماني در دستور رسيدگي قرار گرفت كه اين مردان جوان با ظاهري عجيب و در حال كتك زدن مردي، در ديد مأموران گشت كلانتري 168 سيزده آبان قرار گرفت. ظهر 20 شهريور ماه نيروهاي پليس در حال گشت زني بودند كه در محدوده پارك جانبازان، متوجه درگيري شديد بين 5 مرد شدند. در همين حال مردان جوان كه پيراهن به تن نداشتند، با ديدن مأموران پا به فرار گذاشتند و تنها يك مرد با لباس و سر خوني روي زمين جا ماند. مأموران با ديدن اين صحنه خيلي زود دست به كار شده و با وجود سرعت عمل بالاموفق نشدند مردان خشن را دستگير كنند. با هماهنگي انجام شده، نيروهاي اورژانس هم در كمترين زمان ممكن در محل حادثه حضور يافتند و مرد خون آلود را به بيمارستان هفتم تير منتقل كردند. ساعتي بعد از اين درگيري، با گزارش نيروهاي گشت پرونده‌اي در خصوص اين دعواي خياباني در كلانتري تشكيل شد و تحقيقات ويژه براي رديابي متهمان فراري در دستور كار مأموران قرار گرفت.
 
تحقيقات در بيمارستان

تنها يك روز بعد از اين حادثه و در حالي كه مرد جوان روي تخت بيمارستان در حال مداوا بود، پيگيري نيروهاي كلانتري نشان داد مهاجمان چهار دوست بودند كه با رياست مرد جواني به نام وحيد، قبلاً نيز در محله اقدام به شرارت مي‌كردند. محمد، مجروح 20ساله اين درگيري بود كه بعد از بهبودي نسبي روي تخت بيمارستان تحت بازجويي قرار گرفت و ادعا كرد، روز حادثه به تنهايي در پارك نشسته بوده كه طعمه شوخي چهار دوست مست مي‌شود و با اعتراض به اين وضع، هدف ضربات خشمگين آنها قرار مي‌گيرد. سه‌روز بعد از اين اتفاق و در حالي كه تحقيقات براي دستگيري مردان فراري همچنان ادامه داشت، مأموران گشت كلانتري در خيابان رشيدي محله سيزده آبان به مرداني برخورد كردند كه مشخصات آنها مطابق با متهمان فراري پرونده اين درگيري بود. مردان موتور‌سوار با ديدن مأموران و در حالي كه متوجه دستور ايست آنها شده بودند، بي‌اعتنا به راهشان ادامه دادند و بعد از تعقيب و گريز چند دقيقه‌اي، يكي از مردان خشن در حاشيه خاكي يك خيابان به دام نيروهاي گشت افتاد.

امير، مرد جواني بود كه با دست و پاي زخمي به پايگاه پليس انتقال يافت و بعد از تكميل پرونده در شعبه هفتم دادسراي شهرري حاضر شد. مرد جوان در جريان بازجويي‌ها با انكار هرگونه درگيري با محمد، به بازپرس دانشورگفت: «روز حادثه من تنها همراه وحيد و رضا بودم و وقتي هم درگيري پيش آمد، بدون اين‌كه دخالتي داشته باشم، گوشه‌اي ايستادم. وحيد آن روز حال خوبي نداشت و با يك شوخي نا بجا در پارك اين مخمصه را درست كرد و بعد هم خودش به تنهايي با شكستن شيشه قليان به جان پسر جوان افتاد.» با توجه به اين اظهارات و با دستور بازپرس شعبه هفتم دادسراي شهرري محمد تا تكميل تحقيقات راهي زندان شد و مشخصات دو دوست شرورش براي رديابي‌هاي ويژه در اختيار همه نيروهاي گشت قرار گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟