صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مطهری:

دولت‌با‌پیگیری‌مجلس‌به‌برخی‌مشکلات‌اجرایی‌اعتراف‌کرد

کد خبر: ۲۷۴۳۸۸
| |
2246 بازدید

عضو کمیسیون فرهنگی با بیان اینکه دولت معتقد است وضعیت اقتصادی مردم چندان هم بد نیست، گفت: دولت باید صادقانه با مردم صحبت کند و مشکلات کنونی کشور را با آنها مطرح کند.

علی مطهری در گفت‌وگو با خانه ملت، با گرامیداشت یاد و خاطره حماسه‌آفرینان ۸ سال دفاع‌مقدس و با یادآوری نقش تاثیرگذار مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی، گفت: در شرایط کنونی که جنگ به شکل اقتصادی تغییر شکل یافته است دولت باید صادقانه با مردم صحبت و مشکلات کنونی کشور را با آنها مطرح کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مردم همواره و در تمام صحنه‌های حساس ۳۴ سال گذشته حامی انقلاب بوده‌اند، افزود: دولت معتقد است وضعیت اقتصادی مردم چندان هم بد نیست و اگر هم به برخی حقایق اعتراف کرد با پیگیری مجلس بود.

 

دولت بگوید میزان فروش نفت تا چه میزان کاهش یافته است

وی با تاکید بر اینکه در شرایط حساسی قرار داریم، تصریح کرد: دولت بگوید میزان فروش نفت تا چه میزان کاهش یافته است.

مطهری با بیان حضور پرشور مردم در سال‌های دفاع‌مقدس در عرصه مقاومت، تاکید کرد: در شرایط کنونی مردم باید کمربندها را محکم‌تر ببندند و در کنار آن بیان صادقانه مشکلات از سوی دولت به مردم هم نتایج مثبتی را به دنبال دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی با تاکید بر اینکه مردم به پشتوانه مسایل ایدئولوژیک و اعتقادی مشکلات کنونی را به خوبی درک می‌کنند، یادآور شد:‌ این‌طور نیست که مردم تنها به دنبال رفاه باشند بلکه همواره عقیده خود را بر رفاه ترجیح داده‌اند و بر این اساس هرچه دولت با مردم شفاف‌تر رفتار کند برای آینده کشور بهتر است.

از ۳۱ شهریور ماه تا ۷ مهر ماه به یاد جانفشانی‌های رزمندگان اسلام در دوران ۸ سال دفاع مقدس در تقویم تاریخ ایران اسلامی هفته دفاع مقدس نام گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار