بازی هافبک سابق استقلال مقابل یوونتوس
کد خبر: ۲۷۴۱۵۰
| | 4527 بازدید
هافبک پرویی سابق استقلال شب گذشته مقابل یوونتوس ایتالیا به میدان رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته پیکارهای هفته چهارم لیگ باشگاهی ایتالیا (سری A) میان تیمهای یوونتوس و کیهوو پیگیری شد که در این بازی یووه در ورزشگاه اختصاصی خود با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسید.
نکته جالب توجه این بازی حضور ( پائولو رینالدو کروزادو دوراند) معروف به رینالدو در زمین مسابقه بود.
این هافبک پرویی 28 ساله، سابقه بازی برای استقلال را دارد و در سالهای 2008 - 2010 ( به مدت 2 سال) برای آبیهای پایتخت در 18 بازی به میدان رفته است.
رینالدو که عضو تیم کیهوو است، در دیدار مقابل یوونتوس، در دقیقه 62 جایگزین هتمج شد و نتوانست چندان برای تیمش ثمربخش باشد و کیهوو پس از حضور این هافبک پرویی دو گل در دقایق 64 و 68 توسط کوالیارلا دریافت کرد.
رینالدو در مدت حضور در استقلال چندان موفق نبود و پس از دو فصل حضور به پرو بازگشت. او در پرو شرایط حضور در تیم ملی کشورش را بدست آورد و در سال 2011 از تیم خوان آریچ پرو با مبلغی به ارزش یک میلیون یورو راهی کالچو شد.
رینالدو فصل گذشته برای کیهوو در 20 بازی به میدان رفت و این فصل نیز در 4 هفته سپری شده 2 بار در زمین حضور پیدا کرده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


