صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بچيروويچ پس از اولين قهرماني با ايران:

هنوز در ابتداي راه هستيم

کد خبر: ۲۷۴۰۳۱
| |
2573 بازدید

سرمربي تيم ملي بسكتبال ايران معتقد است هنوز تيمش در ابتداي راه قهرماني قرار گرفت.

مهمد بچيروويچ در گفت‌وگو با ايسنا، پس از قهرماني ايران در كاپ آسيا ، اظهار كرد: ديدار دشواري برابر ژاپن داشتيم. حريف مسابقه نخست را آناليز كرده بود و تمام نقاط ضعفش را برطرف كرده بود. با اين كه سعي داشتيم در همان ابتداي مسابقه آنها را غافلگير كنيم با آغاز نيمه دوم همه چيز عوض شد. آنها اختلاف را برطرف كردند و با پرتاب‌هاي پيراموني خود از ما پيش افتادند. در جريان همين اتفاقات سعي كرديم كه قدرت زير سبدمان را افزايش دهيم كه خوشبختانه اصغر كاردوست در دقايق پاياني نمايش خوبي داشت و كمك بزرگي به تيم كرد و در نهايت نيز با عملكرد خوب تيمي و نمايش بازيكنان باتجربه در شرايط حساس به اين قهرماني رسيديم.

وي در پاسخ به اين سوال كه دليل نزديك شدن نتيجه‌ در اين بازي چه بود؟ بيان كرد: اگر از ابتداي مسابقه بررسي كنيم، بازي كم امتياز بود و حريف برابر تماشاگرانش ريسك نمي‌كرد. در كوارتر دوم با استفاده از انگيزه بازيكنان جوان فاصله را افزايش داديم و در نيمه نخست فاصله خوبي را ايجاد كرديم، اما در نيمه دوم حريف با ريسك پذيري بالا به ميدان آمد و از هر جايي كه مي توانست شوت مي‌كرد. اين نكته را بايد بگويم كه شوت‌هاي حريف در حالي وارد سبد ما مي‌شد كه حمله‌هاي ما ناكام بود و پرتاب‌هاي صمد و آفاق با برخورد به لبه سبد ژاپن بيرون مي‌آمد.

بچيروويچ در ادامه به ايسنا گفت: هنوز در ابتداي راه هستيم و در ديدارهاي نخست هماهنگ نبوديم و گام به گام بهتر شديم. هنوز اشتباهاتي داريم كه در جريان بازي ديده مي‌شود و بايد در ادامه راه اين نوسانات را كاهش دهيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟