بازار ارز مدیریت بهتری را می طلبد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه بازار ارز مدیریت بهتری را می طلبد گفت: نماینده دولت از اختیار کامل برای پاسخگویی برخوردارنیست و با حضوردر مجلس دررابطه با نوسانات بازار ارز و آشفتگی آن تنها به یک سری دلایل بدیهی اشاره کردند که قانع کننده نبود.
بیژن نوباوه وطن در گفت و گو با خانه ملت، اظهار داشت: مشکلات اقتصادی زیاد است اما مدیریت اقتصاد به خصوص بازار ارز مدیریت بهتری را می طلبد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر درمجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان دولت با حضور در مجلس پاسخ قانع کننده ای به سوالات نمایندگان مجلس ندادند و از اختیار کامل برای پاسخگویی هم برخوردار نبودند.
وی با بیان اینکه نماینده مجلس حق سوال از دولت را دارند و سوال اهرم نظارتی مجلس است گفت: قطعا دخالت دولت درتنظیم بازار ارز موثر است و اینکه دولت سکوت کند و دخالتی درساماندهی بازار ارز نداشته باشد درست نیست.
نوباوه وطن اظهارداشت: راهکار خاصی از سوی دولت برای تنظیم بازار ارز ارایه نشد و تنها اعلام کردند که به زودی ارز به بازار تزریق می کنند از طرفی هم مطرح می کردند که عده ای به دنبال جمع آوری ارز از بازار و خالی کردن حساب ارزی دولت هستند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: در شرایط فعلی دشمن مترصد است که ما درب ذخایر ارزی را باز کنیم و آنقدر به بازار تزریق کنیم تا بعدا دچار مشکل شویم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس با بیان اینکه اختصاص ارز مرجع به ۵ اولویت اصلی واردات در بازار برخی کالاها ثبات قیمت ایجاد کرد و توقع ما این است که دولت نگاه نسبی به سایر اولویت ها داشته باشد.


