صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تعیین گزارشگر ویژه حقوق بشر برای بحرین

کد خبر: ۲۷۳۷۸۶
| |
2785 بازدید
سخنگوی ائتلاف 14 فوریه بحرین از جمله نتایج کنفرانس بررسی حقوق بشر بحرین در ژنو را وادار کردن رژیم آل خلیفه به پذیرش تعیین گزارشگر ویژه حقوق بشر در این کشور اعلام کرد.

به گزارش فارس، «عبدالرؤوف الشایب»، سخنگوی ائتلاف انقلابیون 14 فوریه بحرین در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم گفت: نهادها و فعالان حقوق بشر بحرینی از طریق برگزاری جلسات شورای حقوق بشر توانستند بحرین را وادار کنند تا گزارشگر بین المللی ویژه برای پیگیری موارد نقض حقوق بشر در بحرین که بتواند به طور مستقل کار کند، تعیین شود.

وی افزود: تعیین گزارشگر بین‌المللی به این معنا است که به هر آنچه رژیم آل خلیفه می‌گوید، نمی‌توان اعتماد داشت و اکنون اقدامات برای تعیین گزارشگر بین‌المللی ویژه بحرین در دست اجراست تا همه موارد نقض حقوق بشر در این کشور را فاش کند.

سخنگوی 14 فوریه بحرین درباره ادعای رژیم آل خلیفه در رد ارتکاب نقض حقوق بشر در بحرین گفت: اگر رژیم اهل مخفی‌کاری نبود به رسانه‌های جهان اجازه می‌داد تا حوادث را پوشش و به رسانه‌ها انتقال دهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی