آمریكا 117 هواپیمای ایرانی را تحریم كرد
دولت آمریکا اعلام کرد كه ۱۱۷ هواپیمای ایرانی را تحریم کرده است.
به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت خزانهداری آمریكا با اعلام این كه این هواپیماها متعلق به شرکتهای هوایی ایران ایر، ماهان ایر و یاس ایر بودهاند،تحریم كرده است.
آمریكا برای توجیه این اقدام خصمانه خود كه ملت ایران را نشانه گرفته،مدعی شده است كه این هواپیماها در پوشش كمكهای انساندوستانه به سوریه تسلیحات منتقل كرده است.
بنا بر این گزارش، این شركتهای هواپیمایی در حال حاضر تحت تحریمهای غیرمنصفانه آمریكا قرار دارند و بر مبنای این تحریمها شركتهای آمریكایی اجازه تجارت با آنها را نداشته و تمام داراییهای آنها در آمریكا مسدود شده است.
در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا ادعا شده است در تابستان سال جاری، دولت ایران از پروازهای ماهان ایر و ایران ایر از تهران به مقصد دمشق، برای ارسال ابزار نظامی و مقابله با تجمعات استفاده کرده است. در ادامه این ادعای توجیهناپذیر آمده است كه این کمکها با همکاری حزبالله انجام گرفته است.
خاطرنشان میشود،غرب در حمایت از مخالفان دولت سوریه علنا از ارسال تجهیزات و ادوات نظامی به سوریه حمایت میكند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۱
انتشار یافته: ۴
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



