صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرقت سريالي از مشتريان بانك‌

کد خبر: ۲۷۳۵۸۴
| |
3920 بازدید
دو سارق كه با تعقيب مشتريان بانك‌هاي شهرستان دليجان در استان مركزي، پول آنها را سرقت مي‌كردند، به دام پليس افتادند و در بازجويي‌ها به 17 فقره سرقت اعتراف كردند.
 
به گزارش جام‌جم، رسيدگي به اين پرونده چندي پيش با شكايت مردي مبني بر سرقت پول‌هايش در دستور كار ماموران اداره آگاهي دليجان در استان مركزي قرار گرفت.
 
مرد شاكي گفت: روز حادثه بيش از دو ميليون تومان پول از حسابم برداشت كردم. پس از پارك خودرو فراموش كردم پول را بردارم. يك ساعت بعد وقتي براي برداشتن پول به خيابان آمدم، متوجه شدم قفل در خودرو تخريب و كيسه حاوي پول‌ها سرقت شده است.
 
در پي اين شكايت،تحقيقات پليس براي دستگيري عاملان سرقت آغاز شد تا اين‌كه افراد ديگري هم با حضور در پليس آگاهي دليجان شكايت‌هاي مشابهي را ارائه كردند.
 
در بررسي از پرونده شاكيان معلوم شد، به يك شيوه پول آنها سرقت شده است. ماموران با احتمال اين‌كه دزدي‌هاي سريالي از سوي متهمان سابقه‌دار انجام شده است، به جستجو پرداختند تا اين‌كه دو روز پيش هنگام گشتزني در شهر مردي سراسيمه نزد آنها آمد و از سرقت پول‌هايش خبر داد.
 
مرد مالباخته به پليس گفت: بيش از يك ميليون تومان پول از خودرويم سرقت شده است.ماموران با حضور در محل سرقت و بررسي خودرو پي بردند اين سرقت نيز مانند ديگر سرقت‌هاي قبلي انجام شده است.
 
دستگيري سارقان پيش از فرار
 
با جمع‌بندي اطلاعات، ماموران به جستجو در آن حوالي ادامه دادند تا اين‌كه متوجه يك خودروي سواري شدند كه با سرعت بالايي در حركت بود. ماموران با ظنين شدن به دو سرنشين خودرو و تعقيب آنها، پس از طي مسافتي خودرو را در محور دليجان ـ سلفچگان متوقف و دو سرنشين آن را دستگير كردند.
 
اعتراف متهمان به 17 فقره دزدي
 
سرهنگ امين نژاد،فرمانده انتظامي شهرستان دليجان در اين ارتباط به خبرنگار ما گفت: با دستگيري متهمان آنها اعتراف كردند كه ابتدا به‌عنوان مشتري وارد بانك‌هاي شهر شده سپس با شناسايي مشترياني كه پول نقد از بانك دريافت مي‌كردند، آنها را تعقيب مي‌كردند.
 
امين‌نژاد افزود: در مرحله بعدي معلوم شد، هنگامي كه مشتريان پول را در خودرويشان قرار مي‌دادند، متهمان با سرقت پول‌ها متواري مي‌شدند.
 
لازم به ذكر است متهمان با اعتراف به 17 فقره دزدي با قرار قانوني روانه زندان شدند. تحقيقات تكميلي از سارقان براي كشف پول‌هاي دزديده شده از مالباخته‌ها ادامه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟