وافق دولت و مجلس برای ساماندهی بازار ارز

بانک مرکزی از توافق مشترک دولت و مجلس برای ساماندهی بازار ارز خبر داد و اعلام کرد: ارز مورد نیاز بخش تولید و صنعت از محل منابع درآمدهای نفتی و صندوق توسعه ملی تامین می‌شود.
کد خبر: ۲۷۳۴۰۰
| |
2948 بازدید

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران پیرو اطلاعیه مورخ 27/6/1391 این بانک درخصوص پرداخت ارز جهت ورود کالاهای اساسی و استراتژیک مورد نیاز کشور به اطلاع می رساند کالاهای اساسی کماکان به نرخ مرجع از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تامین می‌گردد و به زودی تامین ارز مورد نیاز بخش تولید و صنعت نیز از محل منابع درآمدهای نفتی و صندوق توسعه قابل تامین است.

به گزارش مهر،  این اقدام بانک مرکزی در راستای اجرای بند 27 قانون بودجه سال 91 مجلس شورای اسلامی و همچنین تشویق صادرکنندگان غیرنفتی و دارندگان ارز جهت عرضه ارز در بازار به منظور حمایت از تولید و صنعت علاوه بر ارز بانک مرکزی است. این تصمیم در جهت اجرایی کردن توافق مشترک دولت و مجلس برای ساماندهی بازار ارز اتخاذ شده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی