صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اسفنانی :

تصویب 10 ماده در کمیسیون حقوقی

کد خبر: ۲۷۳۲۱۵
| |
1986 بازدید

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: اعضای این کمیسیون در جلسه امروز خود لایحه همکاری قضایی بین‌المللی را بررسی و مواد 11 تا 20 آن را به تصویب رساندند.
خبرگزاری فارس: تصویب 10 ماده از لایحه همکاری قضایی بین‌المللی در کمیسیون حقوقی مجلس

محمدعلی اسفنانی در گفت‌وگو با گفت: اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در جلسه امروز خود لایحه همکاری قضایی بین‌المللی را در دستور کار خود قرار داده و مواد 11 تا 20 آن را بررسی و به تصویب رساندند.

وی افزود: این مواد پیش از این برای بررسی بیشتر به کمیته حقوق خصوصی کمیسیون فرستاده شده بود که در این مواد به احراز هویت شخص متهم برای استرداد و تشکیل پرونده برای وی و تحویل آن به دادگاه و نیز استرداد شخص متهم توسط دادگاه پرداخته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟