صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مطهری: مشایی حامی ساخت فیلم لاله است

کد خبر: ۲۷۲۸۲۱
| |
5350 بازدید

مطهری با بیان اینکه تصمیم به ساخت فیلم لاله ناشی از قول‌ آقای احمدی نژاد به آقای نیک نژاد در سفر نیویورک است تصریح کرد: آقای مشایی نیز حامی ساخت این فیلم است و آقای حسینی وزیر ارشاد شخصا با ساخت این فیلم موافق نیست اما قدرت جلوگیری از آن را ندارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: وزیر ارشاد شخصا با ساخت فیلم لاله موافق نیست اما قدرت جلوگیری از آن را ندارد.

به گزارش فارس، علی مطهری نماینده تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد آخرین بررسی‌های کمیسیون درباره فیلمنامه «لاله» اظهار داشت: بنده به نیابت از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس فیلمنامه را مطالعه کردم که در آن گرایش فمینیستی و تفکر تقابل زن و مرد وجود دارد.

وی افزود: فیلم لاله جامعه کنونی ایران را مردانه معرفی می کند، یعنی جامعه‌ای که زنان حق فعالیت اجتماعی مطلوب ندارند و لاله، نقش اول فیلم، به عنوان یک استثناء با این فضا مبارزه می‌کند و در نهایت موفق می‌شود در مسابقات اتومبیل رانی قهرمان شود و فضای حاکم را بشکند.

مطهری فیلمنامه لاله را غیر منطبق با جامعه ایران دانست و گفت: این فیلمنامه جایگاه زن در جامعه ایران را به خوبی به تصویر نکشیده  است، بنابراین از نظر سوژه، اولویتی برای اینکه به عنوان یک فیلم فاخر بودجه کلان برای ساخت آن در نظر بگیرند، وجود ندارد؛ حداکثر این است که بخش خصوصی این فیلم را بسازد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: با ایراداتی که ما به این فیلمنامه گرفتیم مسئولان وزارت ارشاد به ما قول دادند  اصلاحاتی را در فیلمنامه اعمال کنند و ما منتظر نتیجه کار آنها هستیم.

مطهری با بیان اینکه تصمیم به ساخت فیلم لاله ناشی از قول‌ آقای احمدی نژاد به آقای نیک نژاد در سفر نیویورک است تصریح کرد: آقای مشایی نیز حامی ساخت این فیلم است و آقای حسینی وزیر ارشاد شخصا با ساخت این فیلم موافق نیست اما قدرت جلوگیری از آن را ندارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار