صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتانیاهو: ایرانی​ها غیرتی و متعصب هستند

کد خبر: ۲۷۲۶۸۲
| |
12673 بازدید
|
۶

به گزارش عصرایران، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی آمریکایی، بار دیگر نسبت به هسته‌ای شدن ایران به دولتمردان آمریکا هشدار داد.

نتانیاهو در مصاحبه با برنامه «meet the press» شبکه ان‌بی‌سی با اشاره به اینکه ایران با شوروی سابق متفاوت است، افزود، در صورت دستیابی آن به سلاح هسته‌ای نمی‌توان همانند شوروی سابق این کشور را با بازدارندگی هسته‌ای مهار کرد.

نتانیاهو با اشاره به اینکه مقامات ایران به طور ناباوری متعصب هستند، افزود برای ایرانی‌ها تعصب و غیرتشان حتی از جانشان مهمتر است.

وی با اشاره به اعتراضات جاری در کشورهای اسلامی علیه فیلم موهن به ساحت پیامبر اسلام با ربط دادن این موضوع به قضیه هسته‌ای ایران افزود: «ایرانی‌ها محاسبات متفاوتی درباره بقایشان دارند. آن‌ها در سرتاسر جهان بمبگذاران انتحاری دارند. این در واقع‌‌ همان تعصبی است که در ماجرای اعتراضات اخیر علیه سفارت خانه‌های آمریکا در کشورهای اسلامی در جریان است. آیا شما می‌خواهید شاهد باشید که چنین آدم‌های متعصبی به سلاح هسته‌ای دست یابند؟».

وی بار دیگر با هشدار نسبت به اعتماد ساده اندیشانه به کارکرد بازدارندگی هسته‌ای در قبال ایران، افزود: «کسانی که بر این باورند، دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ممکن است خاورمیانه را با ثبات کند، استاندارد جدیدی را در حماقت بشری ایجاد کرده‌اند.

رژیم صهیونیستی در حالی ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم می‌کند که این رژیم بدون امضای معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای صد‌ها کلاهک هسته‌ای در زرادخانه خود انبار کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۵
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
اگر عشق و ارادت به پیامبر خدا و همچنین زیر بار حرف زور نرفتن تعصب نام دارد ما به این تعصب افتخار می کنیم. ولی ای نتانیاهو این را بدان که با دروغگویی و تهمت زنی تو و امثال تو به مردم مومن و شریف ایران ،روند نابودی اسرائیل متوقف نخواهد شد . انشاءالله به همین زودی ها لجن زار اسرائیل را از روی زمین پاک می کنیم. فعلا با این سخنان کمی از غیظ خود را بیرون بریز که از عصبانیت سکته نکنی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
احتمالا این حرومزاده ها میخوان با همین شگرد ایرانیها رو تروریست معرفی کنن و بهمون حمله کنن ! خیلی عوضین !
این فیلمه رو هم درست کردن که مسلمونا رو عصبانی کنن و بگن اینا متعصب هستن و تا ناراحت میشن همه چی رو داغون می کنن !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
پ نه پ همه مثل شما هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
خفه شو !خيلي زياد حرف مي زني نتانياهوي عوضي!در دنيا هر اتفاقي مي افتد به ايران و ايراني نسبت ميدهند خوكهاي كثيف!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
كاش اينو هم مي گفت كه اگه اسرائيل حمله كنه غيرت ايرانها باعث انحلال تاريخي اسرائيل مي شه
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
آره ، ایرانی رو خاکش و کشوزش و مرامش و دین و ایمونش غیرت و تعصب داشت ، داره و خواهد داشت.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟