صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاکمه خواهرزاده به اتهام قتل دايی

کد خبر: ۲۷۲۶۳۴
| |
3184 بازدید
پسر جوان که به خاطر هیچ و پوچ دایی خود را به قتل رسانده بود از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

به گزارش تهران امروز نیمه شب 4 مرداد ماه سال گذشته ماموران کلانتری آزادی از وقوع یک قتل در شهرک اکباتان مطلع شدند. با مراجعه ماموران مشخص شد مقتول به نام نوذر بر اثر اصابت ضربات کارد آشپزخانه جان خود را از دست داده است.

تحقیقات نشان داد مقتول به همراه خواهرزاده خود به نام ایمان و دو نفر از دوستانش در این خانه مشغول صحبت بوده‌اند که حاضران در صحنه گفتند مقتول به همراه خواهرزاده خود ایمان و خواهرش در این خانه زندگی می‌کرده‌اند. شب حادثه درحالی که خواهر مقتول در خانه حضور نداشته است مقتول به همراه ایمان و دو نفر از دوستان خود به نام‌های امیر و محمدعلی در آنجا بوده‌اند.

دقایقی قبل از حادثه بین ایمان و امیر بر سر مسائل مالی اختلاف پیش آمده درگیری لفظی پیدا کردند که بر خلاف انتظار ایمان، دایی‌اش به نفع امیر وارد بحث شده و طرف وی را گرفته است.

برهمین‌اساس ایمان که بر اثر مصرف شیشه حال خوبی نداشته به سمت‌ آشپزخانه رفته و با برداشتن کارد دو ضربه محکم به مقتول وارد کرده که باعث مرگ او شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟