صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت راهکاری برای مقابله با گرانی‌ها ندارد

کد خبر: ۲۷۲۲۹۹
| |
1500 بازدید

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، با بیان اینکه مدیران کشور تا آخرین لحظه دولت دهم باید به فعالیت خود ادامه دهند، افزود: مدیریت کارآمد اثرگذاری تحریم‌ها را ناچیز می‌کند.

به گزارش خانه ملت، مصطفی افضلی فرد با یادآوری تاثیر برخی سومدیریت‌ها در ایجاد مشکلات برای اقتصاد کشور، گفت: دشمنان ایران اسلامی با استفاده از تحریم‌های اقتصادی به خیال خام خود می‌خواهند مردم را از پایبندی به اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی باز دارند و گام‌های ملت استوار ایران را سست و لرزان کنند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مدیریت کارآمد اثرگذاری تحریم‌ها را ناچیز می‌کند، افزود: سوالی که امروز مطرح شده این است که برخی دستگاه‌ها و نهادها برای مقابله با تحریم‌ها چه تدابیری را اتخاذ کرده‌اند تا آثار تحریم‌ها را به حداقل برسانند.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم منطقی در نظر بگیریم نمی‌توان تمام نابسامانی‌های بازار ارز را به پای تحریم‌ها گذاشت، تصریح کرد: باید دید دولت که یک‌سال قبل از تحریم‌های ناعادلانه غرب نسبت به این موضوع اطلاع داشت برای مقابله با تحریم‌ها چه برنامه‌های خنثی کننده‌ای را در نظر گرفته بود، بدون شک غرب در جنگ روانی خود مشکلات مدیریتی در بازار ارز و سکه را ناشی از تحریم‌ها معرفی می‌کند.

افضلی فرد با بیان اینکه با تشدید تحریم‌ها از سوی اتحادیه اروپا باید از تیم اقتصادی دولت درباره راهکارهای مقابله با تحریم‌ها سوال شود، تاکید کرد: به نظر نمی‌رسد تیم اقتصادی دولت جواب مشخصی برای رفع مشکلات بازار ارز و سرمایه و اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با آثار تحریم‌ها بیان کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس با یادآوری اینکه دولت و مجلس با برنامه‌های مطرح شده به دنبال حمایت از تولید ملی هستند، توضیح داد: دولت و نهادهای اجرایی کشور با به کارگیری اصل‌هایی که از سوی رهبر معظم انقلاب برای اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده، می‌توانند اثرگذاری تحریم‌ها را به حداقل برسانند.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، با بیان اینکه مدیران کشور تا آخرین لحظه دولت دهم باید به فعالیت خود ادامه دهند، افزود: کوتاهی برخی مدیران در انجام وظایف محول شده ظلمی بزرگ به کشور و گناهی نابخشودنی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟