صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارایه آمارهای صحیح از میزان تولید گندم در کشور

کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس روز سه شنبه تشکیل جلسه داد که وزیر جهاد کشاورزی نیز برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان در کمیسیون حضور یافت.
کد خبر: ۲۷۲۰۱۴
| |
2281 بازدید

به گزارش مللیت، غلامرضا نوری قزلجه گفت : در جلسه روز سه شنبه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، وزیر جهاد کشاورزی برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان حضور یافت که پشنگ نماینده خاش، میرجاوه و نصرت آباد از پاسخ وزیر در مورد مشکلات بخش کشاورزی حوزه انتخابیه اش قانع نشد.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جلسه امروز، دهقانی نماینده مردم چناران و طرقبه نیز سوالی در مورد وضعیت تولید محصولات کشاورزی مطرح کرد که برای بررسی بیشتر به جلسات بعدی کمیسیون با حضور وزیر کشاورزی موکول شد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در پایان یادآور شد: در پایان جلسه امروز کمیسیون هم پاپی زاده نماینده مردم دزفول و سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، سوالاتی در مورد میزان تولید، صادرات و واردات گندم از وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد که از پاسخ خلیلیان قانع نشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟