صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رییس کمیسیون اقتصادی:

دولت پاک و پرونده های مطروحه!

کد خبر: ۲۷۱۸۰۱
| |
2437 بازدید

باید قسم حضرت عباس را قبول کرد یا دم خروس را؟ تخلفاتی نظیر پرونده ۳ هزار میلیاردی را می خواهند کجا قایم کنند؟

به گزارش ملیت، حجت‌الاسلام روح‌‌الله بیگی گفت: مفاسد اقتصادی متاسفانه در بیشتر دولت ها وجود داشته است ، کمتر و بیشتر ، اما کسی تاکنون شعار معرفی مفسدان اقتصادی را مثل رییس جمهور فعلی نداده بود.


نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس  شورای اسلامی افزود: این دولت شعار داد پاک ترین دولت است و  مفسدان اقتصادی را معرفی می کند ، کرارا ادعای پاکی می کند در حالی که  شاید بیشترین جرایم و مفاسد اقتصادی برای این دولت بود که اتفاق افتاد.


نماینده میاندوآب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر دولت می گوید پاک ترین است  ، پس پرونده های مطروحه چیست ؟ باید قسم حضرت عباس را قبول کرد یا دم خروس را؟ تخلفاتی نظیر پرونده ۳ هزار میلیاردی را می خواهند کجا قایم کنند؟


وی ادامه داد: دولت مفسدین اقتصادی را که وعده داده بود ،   زودتر معرفی کند و مطمئن باشد قوه قضاییه با آنها محکم برخورد خواهد کرد و کاملا قاطعانه اقدام خواهد شد.


بیگی در خاتمه گفت: فرقی نکند این مفسدین از دولتی ها هستند یا خیر اگر از دولت باشند که باید بیشتر مجازات شوند زیرا پول هایی که بر روی آنها نشسته اند بیت المال است و به نوعی تعرض به حیثیت و آبروی نظام است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟