روبينيو: کاکا مي خواهد در جزيره توپ بزند
ستاره برزيلي و مرد سال فوتبال جهان در سال گذشته بار ديگر از تمايلش براي حضور در ليگ برتر انگليس سخن گفت.
به گزارش برنا، روبينيو بازيکن برزيلي منچسترسيتي پس از پيروزي 2- 6 تيم کشورش برابر پرتغال در اظهار نظري گفته بود که به "ريکاردو کاکا" کمک خواهد کرد تا بر "کريستيانو رونالدو" غلبه کند.اين بازيکن همچنين گفت که اگر کاکا يا هربازيکن بزرگ ديگري بخواهد به منچستر سيتي بيايد، درب باشگاه منچسترسيتي باز است.
آنچه مشخص مي باشد،اين است که کاکا به حرف هاي هموطن خود گوش کرده و به حضور در تيم دوم شهر منچستر فکر مي کند.
ستاره برزيلي روسونري در اين باره به "SKY SPORT" گفت: مي دانم که ليگ برتر بهترين رقابت قهرماني در جهان است.فوتبال اينجا محکم است؛ چرا که بازيکنان بزرگي در اينجا توپ مي زنند و من نيز ليگ برتر را خيلي دوست دارم.
کاکا افزود:شايد روزي به آنجا بروم، اما زمان آن را نمي دانم. اين واقعاً مهم خواهد بود که بتوانم درليگ برتر انگليس بازي کنم.
بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2007 اظهار داشت: دوستان زيادي در آنجا دارم که بازي مي کنند و به همين دليل بيشتر بازي ها را تماشا مي کنم.با روبينيو و "الانو" نيز درباره منچسترسيتي صحبت کردهام.


