صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس:

دولت نباید تنها متکی به نظر خود باشد

کد خبر: ۲۷۱۵۵۱
| |
1701 بازدید

اگر دولت فقط متکی به خود باشد،نه تنها موفقیتی به دست نمی آورد ، بلکه وضعیت را بدتر از این می کند.

به گزارش ملیت، ابراهیم نکو عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی به مجلس نیوز ،گفت:بورس انرژی هم از آن صحبت هاست و در حرف خوب است ، همانند بورس ارز که خوب است ، اما باید شرایط  لازم فراهم شود.

نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی افزود: باید از نظر کارشناسان و متخصصان استفاده کرد بدون اینکه خود را بزرگتر از دیگران ببینیم ، بورس انرژی هم با اوضاع فعلی شرایط خاص خود را خواهد داشته باشد .

دبیر کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر دولت فقط متکی به خود باشد ، نه تنها موفقیتی به دست نمی آورد ، بلکه وضعیت را بدتر از این می کند.

وی ادامه داد: اگر کاری را زود هنگام انجام دهیم تا نتیجه ای آن را ببینیم ، بهتر از این است که منتظر باشیم و وقت بگذاریم و بازارهای فرضی را در ذهن بیاوریم و  حساب های فرضی ایجاد کنیم و آثارش را مشاهده کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟