هشدار وزارت علوم درباره «مسكن دانشجويي»

کد خبر: ۲۷۱۴۴۱
| |
7437 بازدید
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نسبت به فعالیت غیرمجاز و سوءاستفاده یک سایت اینترنتی با عنوان «سازمان رفاه و تامین مسکن دانشجویی» به دانشجویان هشدار داد.

کیوان مرادیان کوچک سرایی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یک سایت اینترنتی جعلی با نام «سازمان رفاه و تأمین مسکن دانشجویی» مدتی است با سوءاستفاده از دانشجویان درخصوص ارایه تسهیلات مسکن دانشجویی وعده‌های دروغینی به دانشجویان داده است.

وی با بیان اینکه این سایت به هیچ عنوان مورد تأیید وزارت علوم نبوده و هیچ ارتباطی با صندوق رفاه دانشجویان ندارد، گفت: ‌ این سایت جعلی همچنین از آرم صندوق رفاه وزارت علوم سوءاستفاده کرده و این امر نیز تحت تعقیب قانونی است.

به گزارش ایسنا، مدتی است یک سایت اینترنتی با نام «سازمان رفاه و تأمین مسکن دانشجویی» با فرستادن پیامک و ایمیل به دانشجویان در ارایه وعده‌های دروغین نسبت به کسب اطلاعات شخصی دانشجویان و سوءاستفاده‌های مالی از دانشجویان اقدام می‌کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی