صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هروی در واکنش به اقدامات اخیر دانشگاه آزاد در اضافه کردن دروس جدید:

اقدامات خودسرانه دانشگاه آزاد بررسی می‌شود

کد خبر: ۲۷۱۱۴۰
| |
2077 بازدید

نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با بیان اینکه اقدامات و حرکت‌های خودجوش برخی از دانشگاه‌ها توجیه قانونی ندارد، گفت: بعضی از دانشگاه‌های کشور مانند دانشگاه آزاد در برخی موارد نظام آموزشی دچار خودسری شده‌اند که این اقدامات باید به تعامل تبدیل شود.

جواد هروی در گفت‌وگو با خانه ملت، در واکنش به اقدامات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر اضافه کردن دروس جدید و امکان تعطیلی پنجشنبه‌ها، اعلام کرد: به‌طور حتم تمام مراکز آموزش عالی کشور اعم از خصوصی و دولتی باید برای رسیدن به هدف مشخص در قانون  و ایجاد یک وحدت رویه مابین  تمام دستگاه‌‌های مرتبط با نظام آموزش تلاش کنند.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس،هیچ گونه نابه‌سامانی در حوزه آموزشی عالی را تحمل نمی‌کند، افزود: اعضای کمیسیون از تمام مسئولان دستگاه‌های ذی‌ربط در آموزش عالی خواسته‌‌اند که وحدت رویه داشته و در قبال خواسته مردم و اهداف عالیه نظام در سند چشم‌انداز توسعه کشور تعامل کنند.

وی با بیان اینکه اقدامات و حرکت‌های خودجوش برخی از دانشگاه‌ها قابل توجیه قانونی نیست، یاد‌آور شد: متأسفانه برخی از دانشگاه‌های کشور مانند دانشگاه آزاد در برخی از موارد نظام آموزشی دچار خودسری می‌شوند که به‌طور حتم این اقدامات باید تبدیل به تعامل شود.

این نماینده مجلس نهم، خواستار وحدت رویه تمام دانشگاه‌ها با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با حوزه آموزش عالی شد و بیان کرد: به‌طور حتم این کمیسیون از هرگونه حرکت‌های مخالف با موازین قانونی جلوگیری خواهد کرد.

هروی با اشاره به اظهارات کارشناسان مبنی‌بر افزایش سیاست‌های درآمدزایی دانشگاه آزاد، تصریح کرد: درآمدزایی به صورت عرف و قانونی خوب است اما نباید دانشگاه‌آزاد از دانشجویان خود برای درآمدزایی استفاده کند.

نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با اعلام اینکه این کمیسیون در نشست‌های آینده موضوع افزایش دروس دانشگاه‌ آزاد را بررسی می‌کند، گفت: در این نشست‌ها فرهاد دانشجو باید به موضوعات مطرح شده پاسخ دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟