بانك جهاني: ايران هفدهمين اقتصاد دنيا

همچنين در جدول ارائه شده از سوي بانک جهاني دو کشور مسلمان ترکيه و اندونزي به ترتيب با 922 ميليارد دلار و 841 ميليارد دلار توليد ناخالص داخلي رتبه‌هاي پانزدهم و شانزدهم جهاني را در اختيار دارند.
کد خبر: ۲۷۱۰۶
| |
7971 بازدید
در آخرين گزارش رتبه‌بندي کشورهاي جهان ايران با بيش از 776 ميليارد دلار توليد ناخالص داخلي در جايگاه هفدهم جهان قرار گرفت.

به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي وزارت امور اقتصادي و دارايي، در اين گزارش که در سپتامبر سال جاري و از سوي بانک جهاني منتشر شده است، ايران در ميان 180 کشور جهان رتبه هفدهم را از نظر حجم توليد ناخالص داخلي برمبناي قدرت برابري خريد (PPP) کسب کرد.
براساس گزارش يادشده، کشورهاي آمريکا، چين، ژاپن، هند و آلمان رتبه‌هاي اول تا پنجم را در اختيار دارند.
همچنين در جدول ارائه شده از سوي بانک جهاني دو کشور مسلمان ترکيه و اندونزي به ترتيب با 922 ميليارد دلار و 841 ميليارد دلار توليد ناخالص داخلي رتبه‌هاي پانزدهم و شانزدهم جهاني را در اختيار دارند.

براساس اين جدول کشورهاي استراليا و هلند نيز به ترتيب با 733 ميليارد دلار و 621 ميليارد دلار توليد ناخالص داخلي و پس از ايران در رده‌هاي هيجدهم و نوزدهم جهان قرار مي‌گيرند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی