صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
بائوج لاهوتی با اشاره به خشکی دریاچه هامون:

مسئولان در اخذ حقابه هامون جدی‌تر باشند

کد خبر: ۲۷۰۶۲۵
| |
2071 بازدید
نایب رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس با تاکید بر اینکه حقابه دریاچه هامون از افغانستان تامین شود، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری وزارت امور خارجه باید موضوع حقابه هامون از افغانستان را پی‌گیری کند تا جان دوباره‌ای به این دریاچه ببخشد.
 
به گزارش خانه ملت، مهرداد بائوج لاهوتی اظهار داشت: شرایط دریافت حقابه دریاچه هامون از افغانستان در پروتکل‌ها و قراردادهای بین‌المللی ذکر شده ومسئولان کشورمان بر همین اساس و با استناد به این مدارک می‌توانند این موضوع را دنبال کنند تا به نتایج مطلوبی برسد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: سخنان مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست حاکی از آن است که دریاچه هامون دارای حقابه از دریاچه هیرمند افغانستان است و مسئولان وزارت امور خارجه و سازمان حفاظت محیط زیست باید تلاش بیشتری برای احقاق این حق از خود نشان دهند.

وی با بیان اینکه مذاکرات ایران و افغانستان در مورد حقابه هامون باید به نتایج خوبی منجر شود، اعلام  کرد: در اجلاس کشورهای غیر متعهد نیز در مورد این حقابه با کشور افغانستان و مجامع بین المللی مذاکراتی انجام شده است.

بائوج لاهوتی با مد نظر قرار دادن اینکه مسئولان کشورمان با دولتمردان افغانستان رایزنی‌هایی داشته‌اند، یادآور شد: وزارت امور خارجه بهترین نهادی است که می‌تواند پی‌گیر تحقق حقابه هامون باشد اما مذاکرات و پی‌گیری‌های این وزارتخانه باید مستمرتر و کارشناسی‌تر باشد.

نایب رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: خشک شدن دریاچه هامون مشکلات متعددی را برای مردم در استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد و کرمان به وجود آورده  از همین‌رو مسئولان باید به شکل جدی‌تر موضوع حقابه این دریاچه از هیرمند افغانستان را پی‌گیری کنند./ 

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...