صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پولادی دچار کشیدگی عضله شد

کد خبر: ۲۷۰۵۱۳
| |
2492 بازدید

بازیکن تیم ملی در تمرین روز گذشته به دلیل کشیدگی عضله تمرین نکرد.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با اردن، بعدازظهر روز سه شنبه با حضور 22 بازیکن در ورزشگاه ملک عبدالله دوم شهر امان برگزار شد.

در ابتدای این تمرین کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی کشورمان خطاب به بازیکنان گفت که امیدوارم به میزان کافی استراحت کرده باشید زیرا از حالا به بعد باید تمام تمرکزمان روی بازی با اردن باشد تا بتوانیم با یک بازی خوب و نتیجه مناسب، زمین بازی را ترک کنیم.

وی سپس به بازیکنان گفت : چنانچه کسی احساس ناراحتی یا درد در هر ناحیه از بدن دارد اعلام کند تا تصمیم لازم گرفته شود که کلیه بازیکنان اعلام کردند که مشکلی ندارند.

در این تمرین مهرداد پولادی به علت کشیدگی عضله حضور نداشت و به استراحت پرداخت.

پس از سخنان کوتاه کی‌روش، بازیکنان زیرنظر کاوبرگ بدن‌ها را گرم کرده و سپس سرمربی تیم ملی بازیکنان را به دو گروه تقسیم کرد و در حین بازی در نیمی از زمین، تاکتیک‌های موردنظر خود را به اجرا گذاشت. این تمرین یک ساعت به طول انجامید و در پایان، سه تن از بازیکنان دقایقی ضربات ایستگاهی از پشت محوطه جریمه را تمرین کردند.

دیدار دوستانه تیم‌های ملی ایران و اردن ساعت 19 روز چهارشنبه به وقت محلی (20:30 به وقت ایران) با قضاوت عامر الجنیدی از کشور امارات در ورزشگاه ملک عبدالله دوم امان برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟