صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت خبر يك روزنامه درباره مشايي را رد كرد

کد خبر: ۲۷۰۴۳۲
| |
10404 بازدید

مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات دفتر رييس‌جمهور، مطلب يكي از روزنامه‌هاي تازه‌تاسيس درباره اسفنديار رحيم مشايي را تكذيب و اعلام كرد كه از اين روزنامه شكايت مي‌كند.

در خبر منتشر شده در پايگاه اطلاع‌رساني دولت آمده است:

مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات دفتر رييس‌جمهور، سناريوسازي برخي سايتهاي خبري بر اساس اخبار كذب و جعلي را كه تبديل به خبر صفحه اول يك روزنامه تازه تاسيس شده است، قويا تكذيب مي‌كند.

يكي از روزنامه‌ها روز گذشته خبري ساختگي و دروغ درباره يك سخنراني از مهندس اسفنديار رحيم مشايي منتشر كرده كه در آن هيچ ذكري از زمان، مكان و حاضران در اين جلسه سخنراني به ميان نيامده و همين خبر مجعول نيز به تصريح روزنامه، حاصل خبرسازي‌هاي بولتن‌هاي داخلي يكي از جريانهاي سياسي كشور است كه چنين عملكردي را جز با اصطلاح سناريوسازي نمي‌توان توصيف كرد و لذا مقدمات و نتيجه‌گيري‌هاي اين خبر از اساس كذب است.

مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات دفتر رييس‌جمهور ضمن تكذيب اين خبر دروغ، با توصيه چندين‌باره رسانه‌ها به رعايت اصول حرفه‌اي و اخلاق اسلامي، تاكيد مي‌كند كه ضمن طرح شكايت از اين روزنامه، دعوي حقوقي خود را تا حصول نتيجه پيگيري خواهد كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟